Kb mikor szokott át babátok a napi egyszeri alvásra? (kettőről) és honnan tudtátok, hogy már elég neki csak egyszer aludnia?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 11:46
1/14 anonim válasza:
15 honapos volt es ugy vettemeszre, hogy az ebed utanialvas kesobb volt es nehezen aludt el mikor delelott is aludt.. Ebren tartottam delelott es igy minden helyre allt.
2/14 anonim válasza:
Mi most köztes fázisban vagyunk,próbáll átállni. 1 hete nem aludt délelőtt,ma viszont mosogattam és ezalatt a 10 perc alatt kidőlt a padlón. Így viszont tolódik a délutáni alvás,ami kb. 5 órai kelést jelent,így az esti altatás egy borzalom. 15 hónapos ő is.
3/14 anonim válasza:
Szia, a lányomnál most van folyamatban a dolog. Egy éves. Úgy csinálja, hogy reggel tovább alszik, így a délelőtti alvása elmarad, és 12 körül, ebéd után alszik kb. 2 órát. De azért van, hogy korán kel, és akkor még van délelőtt is alvás. Szóval, átmeneti állapotban van éppen... :)
4/14 anonim válasza:
Már 9 hónaposan voltak olyan napok, mikor csak egyszer aludt. (mindig is keveset alvó volt a lányom)
Kb 10-11 hónapos kora óta csak egyszer alszik nappal.
Onnan tudtam, hogy elég neki, hogy egyszerűen nem tudtam elaltatni a délutáni alváskor. Hiába szopiztunk, nem aludt be, hanem ha leraktam üvöltött. Ha ringatni próbáltam akkor sem aludt el, hanem sírt hogy ő nem akar aludni. ÍGy maradt el a második alvás.
5/14 anonim válasza:
Szia. Az én fiam 1 éves kora óta alszik 1x napközben, most 15 hós. Azért lett így, mert egyre nehezebben tudtam elaltani úgy, h a második alvás ne legyen túl későn, és így ahogy írták is már, ébren tartottam, lekötöttem a figyelmét valamivel és gyorsan meg is szokta. Most meg már ez az 1 alvás is soknak tűnik, mert 11kor is alig alszik el este. Szóval most az van h fél 2 felé alszik el és 3kor legkésőbb keltem, különben katasztrófa az esti elalvás. Egyébként így is 11 körül alszik el, de azt meg nem bírná ki h ne aludjon d.u.
6/14 anonim válasza:
Mindkét gyerekem 1 éves korában állt át a napi 1 alvásra. Egyszerűen láttam rajtuk, hogy 10-kor még nem fáradtak, aztán szépen toltuk ki a délelőtti alvást ebédig. Most 15 hónapos a fiam fél 12-kor eszik, 12-kor fekszik és kb fél3-3 körül ébred. Este fél10-kor alszik el és reggel 8-kor ébred.
7/14 anonim válasza:
Mindkét gyermekem 16 hónaposan ált át a napi egy alvásra. Szép fokozatosan egyre később aludtak el délelőtt. Lányomnál nehezebben ment az átállás, ha nem aludt délelőtt akkor mármár bealudt az ebédbe, aztán jött az , hogy elaludt, de csak egy órát, ez pedig estig kevés volt.. Aztán persze átállt ő is:)
8/14 anonim válasza:
Másfél évesen állt a kislányom az 1 alvásra. Úgy vettem észre, hogy a délelőtti alvás egyre későbbre tolódott, végül kibírta ebédig.
9/14 anonim válasza:
14 hónapos a kisfiam, úgy egy hónapja váltogatja a napi 1-2 alvást. Szüksége lenne még kettőre, mert látom, hogy fáradt, de már nem mindig sikerül letennem délelőtt.
10/14 anonim válasza:
kb. 10 hónaposan, saját maga állt át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!