Ti hogyan tudtátok eldönteni mi legyen a baba neve? Végül mi lett?
a fiúnknál könnyű volt,apukája nevét kapta,
a kislányunknál meg még tinikoromban sétálgattam a plázában és éppen szépségkirálynő választás volt fotókat lehetett pontozni,és épp volt köztük egy név ami a férjem vezetékneve és annak a lánynak a neve nagyon szépen csengett.akkor döntöttem el hogyha lányunk lesz akkor azt a nevet kapja majd.szerencsére a férjemnek is tetszett nem volt gond :)
a fiúnk Attila
a lányunk Fruzsina
Mi nem akartuk az apja nevét adni a kisfiúnknak,mert János rengeteg van a családban..neki ültünk a naptárnak,és nagyjából végignyálaztuk,hogy mi legyen a név..hát ami a páromnak tetszett az nekem nem és fordítva..aztán megtaláltuk az arany középutat ami mind a kettőnknek tetszett,így lett a kisfiúnk Attila :)
3 hós baba anyukája
Nem volt nehéz, mert az apja nevét szerettem volna én is és a férjem is:D Így lett Arnold, 1 hét múlva lesz 7 hónapos.
Ha lány lett volna, akkor a Viktória nevet kapta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!