Tudtátok, hogy a Pampers pelenkában mennyi káros anyag van?
Most olvastam először a cikket! Örülök, hogy a babám sosem volt Pampers közelében sem! Egy lejjebb kiírt kérdés válaszából vettem a linket.
Sose használtam pamperst, nem is azt védem, de ez a "teszt" szánalmas.
Mivel imádok mindent a netről beszerezni, nagyon gyakran olvasok összehasonlításokat, értékeléseket, teszteket stb. de még egy ilyen igénytelen "tesztet" nem láttam.
Még ebben a gagyi tesztben sem jelentik ki egyértelműen, hogy a Pampersben káros anyagok vannak. Leginkább azt boncolgatják, hogy nem minden van rajta magyarul.
Mi Pampers active babyt használunk, ez vált be a legjobban, és nem is áll szándékomban változtatni. Ha mindent kizárnánk az életünkből, amiről valaki valaha a neten azt állította, hogy káros, akkor mára leginkább egy buborékban kéne élnünk.
Egyébként a Liberoval nekem nagyon rossz tapasztalatom van. Túl vastag, akadályozza a mozgást, többször kifolyt belőle minden, és kiütéses lett tőle a fiam bőre.
Én nagyon szerettem a pampers pelenkát, a premium care a legjobb amit valaha vettem.
Manapság mindenről lehetne írni valamit, hogy miért káros, ezzel az erővel levegőt se végy, mert tele van szennyeződéssel.
egyébként a többiben is, csak nem írják rá. Nem mondanám hogy kifejezetten káros anyagok, mert ez a teszt megint csak egy laikus banda tesztje, némi ijesztgetéssel fűszerezve.
Akinek ekcémás a babája, úgyis sok mindent kipróbál, mire megtalálja azt, ami beválik, akinek meg nem, az meg sokszor az árat nézi. Mi vegyesen használunk eldobhatót és moshatót, az utóbbit egyre sűrűbben. Az a legbőrbarátabb és olcsóbb is
Én több, mint 1 évig Pamperset adtam a fiamra, és semmi baja nem lett tőle. Azért váltottunk Aldisra, mert éjjel már nem bizonyult elég jó nedvszívónak.
És ez a teszt elég gagyi tényleg..+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!