Anyukák ismeritek az uzsi pástétomot? Milyen? Védőnő ajánlotta hogy adhatom a 9 hós fiamnak mert tej, tojás, szójamentes és nincs benne "káros" anyag!
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 09:53
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Szia.Én vettem már ilyet az Auchanban lehet venni azt hiszem 245ft,de valami borzasztó rossz íze van.
3/7 anonim válasza:
De jó, hogy írtad, ezt mindenképpen megkóstoljuk!
Bár 75g 250 Ft, hát tényleg nem valami olcsó, de sajnos a minőségre muszáj áldozni. Ha ez valóban minőségi, akkor mindenképpen megéri.
4/7 A kérdező kommentje:
sziasztok köszönöm a válaszokat!voltunk az auchanban és vettünk is:)nem olyan vészes az ára 75 gr és 136 ft volt!!majd délután jön az íz teszt!:)
2012. jan. 23. 11:54
5/7 anonim válasza:
Jaj de jó, az tényleg nem drága! Majd várom a teszt eredményeket :)
6/7 anonim válasza:
Igen, ismerem. Én a Coop-ban veszem, de az árát ne kérdezzétek, gőzöm sincs!
Szerintem isteni finom, a kislányom is imádja!
Most már csak ilyet veszek.
7/7 A kérdező kommentje:
na megvolt a teszt este:) nagyon ízlett a fiamnak csak úgy falta:)örülök,hogy rátaláltam....ajánlom nektek is!
2012. jan. 24. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!