Tudtátok, hogy a Pampers pelenkában mennyi káros anyag van?
Most olvastam először a cikket! Örülök, hogy a babám sosem volt Pampers közelében sem! Egy lejjebb kiírt kérdés válaszából vettem a linket.
"Itt van részletesen: [link]
5-ös én megnéztem azt a "részletes" táblázatot is, és az alapján nyilatkoztam, hogy még egy ilyen igénytelen gagyi "tesztet" nem láttam. Ezt max. otthon a hűtőre kellett volna kitenni, hogy micsoda tesztelést csináltak, és érezni a büszkeséget, nem kitárni a netre az emberek elé, mert ez egyszerűen égő. Ilyet egy 10 éves is tud csinálni. Leméri hány centi, meg mi van a zacskóra rajzolva. Jó ég!
Nem a reklám miatt veszem meg, hanem azért, mert kipróbáltam szinte mindegyik pelenkát, és ez tűnt a legjobbnak. A Liberot is reklámozzák, mégis egy rakás sz*rnak tartom.
Kedves kérdező, mondd, te használsz mikrohullámú sütőt Veszel olyan ételeket, amik mesterséges színezéket/tartósítószert tartalmaznak? (ha nem mindent a saját kertedben termelsz aztán házilag készítesz el mindenféle mesterséges adalékanyag nélkül, akkor igen, veszel, mivel szinte mindenben van). Használsz mobiltelefont? Vezeték nélküli internetet?
Ha bármelyikre igen a válasz, akkor rád ugyanúgy el lehet mondani, hogy struccpolitikát folytatsz, mert bármikor találok neked a neten egy írást, ami szerint bele fogsz halni és/vagy megölöd a gyerekeid ezekkel a dolgokkal.
Nyilván a mikrohullám az mikrohullám marad, én is feltételes módban írtam, hogy mi lenne HA...
De nem tartom kizártnak, hogy mondjuk 20 év múlva már nem mikróban melegítünk.
Apropó a mikró feltalálójának NINCS mikrója otthon! Talán nem véletlen...
A témától viszont nagyon elkanyarodtunk.
Az egészben az a legszomorúbb, hogy van, aki szeribt a szigorúan ellenőrzött termék NEM káros. Na, ő meg van vezetve egy kicsit. Vagy ő a legdurvább strucc.
A többiek a legjobb tudásuk, lelkiismeretük, anyagi lehetőségeik szerint vásárolnak. De ő tényleg azt hiszi, hogy egészséges cuccot vesz,csak mert babáknak való és ellenőrzött.
A mikorsütő feltalálója 43 éve halott. Még jó, hogy nincs mikrója otthon.
Amit feltalált az 150 centi magas 60 centi széles és 360 kiló volt. Ezt aztán fejlesztgették, hogy otthon használható méretű legyen, de összességében Spencer meghalt mielőtt a mikró otthoni használatra elterjedhetett volna. Legalább nézz már utána mikor mindenféle hülyeséget beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!