Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtátok, hogy a Pampers...

Tudtátok, hogy a Pampers pelenkában mennyi káros anyag van?

Figyelt kérdés

[link]

Most olvastam először a cikket! Örülök, hogy a babám sosem volt Pampers közelében sem! Egy lejjebb kiírt kérdés válaszából vettem a linket.

2013. szept. 29. 23:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"De ő tényleg azt hiszi, hogy egészséges cuccot vesz,csak mert babáknak való és ellenőrzött"

Nem azt hiszi, hogy egészséges, hanem azt, hogy ANNYIRA nem káros, ha ellenőrzött és lehet kapni.

2013. okt. 1. 17:56
 22/27 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti! Nem a mikrohullám feltalálójáról írtam, hanem a JELENLEG minden elektronikai boltban kapható kicsi mikrókról, amibe beteszel 1 pohár tejet melegíteni, szóval nem a katonai...

Google a barátod :-)

2013. okt. 1. 19:21
 23/27 anonim ***** válasza:

[link]

Első sor, 1970-ben meghalt, ismert mint: a mikrohullámú SÜTŐ feltalálója. Nem a mikrohullám feltalálója. Az első mikrohullámú SÜTŐ aminek a méreteit fentebb írtam, 1947-ben jött ki a piacra és ezt már otthoni használatra szánták.

Ne haragudj, nem tudom honnan szedted azt a katonai hülyeséget. A hetvenes évekre amerikában már a normál mai mikrosütő volt elterjedve, már meghaladta az eladások száma a sima sütők eladását. És ezt Spencer találta fel.

A számítógépet sem azt találta fel, aki lekicsinyítette akkorára, mint amiket most használsz.

2013. okt. 1. 19:57
 24/27 A kérdező kommentje:

1947-BEN JÖTT A PIACRA ÉS 1970-BEN HALT MEG! AKKOR MÉGISCSAK NEKI NEM VOLT OTTHON! LEHETETT VOLNA TE NAGYOKOS, DE NEM VOLT! MIÉRT UGATTÁL BELE AZ ELEJÉN, HOGY NEKI NEM LEHETETT MIKRÓJA??? 23 ÉVIG MÉG LEHETETT VOLNA!!!!!

OKOSKA

2013. okt. 1. 21:19
 25/27 A kérdező kommentje:
Megtanulhattál volna számolni és utána nézhetnél te is annak mielőtt hülyeségeket írsz!
2013. okt. 1. 21:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha megnézted volna, akkor azt is tudnád, hogy mikor kijött a piacra kb. 3000 dollárba került. A feltalálásáért pedig semmi pénzt nem kapott. Azon kívül mégis ki a fene akart volna egy 360 kilós monstrumot otthonra? Mire emberi méretben lehetett használni már halott volt.

DE arra sehol nincs utalás, hogy neki magának volt-e, vagy sem. Amennyiben nem volt, a fentiek alapján teljesen logikus, hogy miért nem volt. Nem azért, mert fosott tőle, vagy károsnak találta. Antalvalin szocializálódsz vagy mi?

2013. okt. 2. 04:07
 27/27 anonim válasza:

Igen tudtam

Ezert nem hordok tobbet pelenkat

2013. okt. 2. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!