Kinek mennyi idősen tért át a gyereke a kettőről egy alvásra?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 12:19
2/30 anonim válasza:
14 hósan. De én váltottam át, mert az éjszakáink egy nagy fektetés maratonná változtak.
Mikor áttértünk 1 alvásra, onnanatól megint 15-20 percesek lettek az altatási rutinunk.
3/30 anonim válasza:
Hogy érted? Hogy délután és este?
A fejlődéséhez szüksége van a délutáni alvásra, akár még első osztályban is. A szervezete, idegrendszere megköveteli ezt a ritmust.
4/30 anonim válasza:
#3 ez a nappali alvások számát jelöli
5/30 A kérdező kommentje:
Bocs ha nem volt egyértelmű, természetesen a nappali alvásokra vonatkozik a kérdés.
2022. okt. 23. 12:27
6/30 anonim válasza:
Nem volt még egészen 11 hónapos.
8/30 A kérdező kommentje:
Mi is a 11. hónapban vagyunk, és úgy veszem észre, hogy megkezdte az átállást. Természetesen támogatom, hogy a saját ritmusa szerint történjenek a dolgai, csak sógornőm okoskodott már a két alvásnál is, hogy túl korai volt az átállás, még több alvásra lenne szüksége. Az ő gyereke másfél éves, ők most álltak át. Nem tudom miért nehéz elfogadni, hogy nem egyformán fejlődik minden gyermek :)
2022. okt. 23. 13:01
9/30 anonim válasza:
Szintén 11 hónaposan
Most 14 hónapos és csak 1xer alszik dél körül 1-2 órát
10/30 A kérdező kommentje:
Igen, akartam azt is kérdezni hogy hány óra magasságában és mennyit aludtak mikor áttértek. Már aki még emlékszik rá 😂
2022. okt. 23. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!