Bevált az adamo hinta? Érdemes megvenni?
Én béreltem. 3 hónapra állvánnyal 9e. Az első hónapban nem
Volt el benne. Aztán megszerette. Majd már nagyon tetszett neki. Még hosszabbítottunk. Aztán már azért küldtem vissza, mert rugózott benn. Az állvány nem jó rugózásra. De ha van hely felakasztani, az a legjobb. Nekünk nincs olyan hely.
Mi csak 2 hónapot használtuk. Kölcsönbe kaptuk. Amikor már sehogy se tudtuk altatni azokon az éjszakakon jó volt nagyon.
De inkább bérelni, vagy valakitől kölcsönkérni szerintem jobb. Esetleg használtan venni.
Egyetértek az utánzat is ugyan azt tudja szerintem. :) Tényleg nagyon hasznos, ha aludni nem is fog benne a baba, fejlesztő hatású és nem utolsó, hogy lefoglalja egy időre a babát (legalábbis az enyémet).
Nekem mondjuk Adamo van, viszont a 60ezres állványtól leesett az állam. Édesapám hegesztett egyet az unokájának.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!