Megfázna így a babám éjszaka?

A mi kislányunk szobájában is 23 fok körül van, takaró kizárt, ezért van rajta egy ujjatlan body + egy Cseppkés warmkeeper pizsama (elég meleg ahhoz, hogy ne kelljen a takaró, de nem izzad benne) + egy vékony zokni.
Ha az ujjatlan body helyett pl. hosszú ujjú body lenne + egy meleg rugdalózó típusú pizsama? Vannak olyan rugik, amik belül olyan kis bolyhosak.
És így nem kellene 3 réteget ráadni, abban is elég nehézkes
mozgás. Csak egy ötlet.

Nálunk 19-22 fokig szokott lenni, csak egy rugi van rajta, mert ha bármi mást ráadok csurom víz lesz 19 fokban is, vékony takaró amit lemocorog.
19 fokban vastagabb takaróval takarom be, vagy rajtamarad vagy nem, ha 22 fok van véknyabbal, de azt lerugja 2.5 éves.
Mikor kissebb volt hálózsák volt, de az alvás közbe adtam rá, mert nagyon izzadt amíg elalszik a sok mocorgástól.

Ezzel én is mindig gondban vagyok. Én majd megfagyok éjjel, de nem kapcsolom be a fűtést mert a gyerek szobája alatt fut pár cső és nagyon bemelegíti a szobáját. Most jelenleg 20 fokban úgy alszik mint akit fejbevágtak, de 22-23 fokban folyton felkel.
Mivel én fázok, qggódok így betakargatom, az én labam hideg vastag takaró alatt neki meg tüzel a kis teste.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!