Hogyan szoktassam le az éjszakai ciccizésrol?

Hát,ha egyszer ennyi az igénye akkor hogy akarod leszoktatni róla? Ne legyen éhes? :D
Persze ebben biztos van némi komfort szopi is,de egy 4 hónapos még alap esetben sokszor kel,szerencsés az akié maximum 1-3 alkalommal :)

Ciklusokban alszanak a babák is.Kb 2 óránként van mély alvásban.Ezek közt megébredhet bármire,és szüksége van rád.Nem csak az anyatejre,úgy mindenre.Érintés,ölelés,testmeleg...
Neki még nagyon bizonytalan a kis világa,ha megébred egyedül a sötétben fogalma sincs arról,hogy te ott fekszel maximum egy szobával arrébb.Idővel meg fogja szokni. :)
Nekem pl akkor jött el ez amikor megszeretett egy kis plédet.Elég volt a kis kezébe adni,hogy gyűrűje,cumit a szájába és pár perc alatt vissza aludt.
Próbáld meg esetleg ilyenkor a kezedet a hátára tenni,és halkan nyugtatni,mikor nem kel fel teljesen.Vissza tudnak néha aludni.

Mire rájössz már másképp lesz :D Úgyhogy inkább engedd el ;)
Érdekes néhány megnyilvánulás. Oké, lehet néha kell neki a komfort. És ez baj?
Egy 4 hónapos(!) csecsemőről van szó. Kinél, hogyan keresse a megnyugvást ha nem az anyjánál? Nekem ez fura, hogy ezt negatívumként hozzák fel sokan. Mintha egy csecsemőnek nem lehetne igénye a komfort érzetre, a megnyugvásra. Érdekes elgondolások.
Igazából az a gondom, hogy az alatt az idő alatt míg alszik képtelen vagyok vissza aludni :D szóval talán inkább nekem van alvasproblemam :D
Éjjel is szeretgetem, osszebujunk, simogatom, de nem tudom úgy visszaaltatni, csak a cicin. Nappal vissza tudom, de éjjel, ha nem kap cicit sír szegenykem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!