Hogyan altassam el a kisbabám, hogy ha utánna leteszem ne keljen fel?
7 hetes kisbabámat eddig előfordult , hogy leraktam és aludt 1 órácskát hintában, az ágyon, de mostmár csak ölben mellkason akar. Ahogy leteszem felkel.
A Mellen elalszik evés közben de akkor nem lakik jól és ahogy leteszem fel is ébred.
Nálunk is volt ilyen időszak, sőt, néha most is előfordul, hogy jobban igényli a közelségünket, bár nálunk inkább apukát igényli ilyenkor nagyon.
Ilyenkor ha nincs más, betesszük magunk közé és velünk alszik :)
Ezért alszok vele.
Amúgy igen,negyedik trimeszter.
9 hónapig benned élt,kibújt egy hideg,idegen világba és elvárjátok,hogy önállóan aludjon,holott még arra sem képes egyedül,tanulnia kell és érni rá. Ráadásul minden idegen és félelmetes. Ha a mellkasodon van,hallja a hangod,szíved,érzi a bőrmeleget és az illatodat. Persze hogy jobban alszik és megnyugszik,mert biztonságban érzi magát. Inkánbb élvezd ki ezt a rövid időszakot. Nekem már hiányzik,pedig nem volt túl rég. Gyesen vagy,ez a "dolgod", amennyiben nincs másik gyerek akinek feltétlen szüksége van rád, minden más ráér.
Igen, ez ilyen. A mi babának velünk aludt fél éves koráig emiatt az ágyban, imádtam, a második gyereknél sem csinálnám másképp.
Most 8 hónapos, már le lehet tenni úgy, hogy ne ébredjen fel, a szobájában alszik az ágyában és nagyon hiányzik, mikor ott szuszogott köztünk :) Alig várom, hogy hajnalban ébredjen, és hozhassam át :D
Tényleg rövid időszak, aztán elmúlik és nem lesz többé, használd ki.
Miután bealudt a cicin, még egy 15 percig sétálgattam vele, amíg teljesen elernyedt a teste. Ha felemeltem a kezét, és visszaesett, akkor volt jó.
Utána mehetett be az ágyába a babafészekbe ( a szoptatós párnából csináltam), szigorúan úgy, hogy utoljára a feje érjen le.
Egy ideig a fitt labdán is jól elaludt evés után, sajnos mostanában nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!