Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Külön szobában altatjátok az...

Külön szobában altatjátok az újszülött babát vagy veletek alszik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 15:10
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Bölcsibe jár meg a nagymamája szokta elvinni sétálni/játszóterezni. De ha nem vinné, mint említettem, a napközbeni alvás közben tökéletesen megoldható.

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

2021. nov. 24. 07:40
 42/46 anonim ***** válasza:

Utolsó oké, és ha én este szeretek összebújni a fèrjemmel vagy kicsit beszélgetni, vagy filmezni az ágyunkban, vagy pl megmasszírozni egymást, egyáltalán csak egymásra figyelni kettesben, akkor azt hogy teszi meg akinek közte szuszog a gyerek?

Menjek emiatt is a konyhába beszélgetni meg Tv-t nézni?

Erre mondtam hogy ne rendeljünk már alá MINDENT a gyereknek. És nyilván nem a pici, pár hónapos gyerekről van szó. Hanem mondjuk a 3-4 évesek akiket nem lehet a saját szobájába rakni mert hisztizik.

De ha apunak ez megfelel akkor felőlem. Ha meg anyuka kirakja aput a hálóból a gyerek miatt mint macskát sz.rni annak nehéz lesz leválni a gyerekèről.

Mennyi ilyet olvastam hogy "8 éves a gyerek és együtt alszunk, vagy 13 éves és velem alszik"

Oké aludjon 40 éves koráig is anyucival 🤣🤦

2021. nov. 24. 08:51
 43/46 anonim ***** válasza:
Eddig csak megfigyelője voltam ennek az eszmecserének, de komolyan nem értem, neked miért fáj, ha valaki másképp csinálja, mint te? Talán téged zavar a férjeddel való összebújásban az, ha mással ott alszik a gyereke???
2021. nov. 24. 09:02
 44/46 anonim ***** válasza:

Nem, az zavar hogy eddig folyton a beszólást kaptam pont az együtt alvó anyukáktól mert hogy hogy lehet "külön tenni a gyereket, milyen szülő vagy, meghalnèk ha nem velem aludna, szegény gyerek egyedül alszik, érzelmi kötődés így nulla"

Na én meg leírtam a másik oldalt. Nem győzködök senkit.

De a téma lezárva, aki akar felőlem az nyugdíjig aludjon a gyerekèvel. 👍

2021. nov. 24. 12:44
 45/46 anonim ***** válasza:
58%
Én nem szólok be neked, #44, nem minősítem aki nem alszik együtt a gyerekével, mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó, nem ez az anyaság fokmérője. Én is csak azt mondom, hogy mi miért és hogyan alszunk együtt úgy, hogy az nekünk megfeleljen.. De te voltál az, aki kvázi belemásztál rosszindulatúan a mi hálószobánkba ("havi egyszer szexelünk, ha a mamánál alszik a gyerek"), szóval azért benned sem csak a tényszerűség dolgozik.
2021. nov. 24. 14:56
 46/46 anonim ***** válasza:
Azt nem én írtam! Én ezen az oldalon a 42 és 44 vagyok
2021. nov. 24. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!