3 gyerekes anyukák: a harmadik babát hol/hogyan altatjátok?
4 A 3.gyerekkel lesz a legkevesebb problémád. Nyugodtan szerezd be a kiságyat. Nem kell mellette lábujjhegyen közlekedni..olyan lesz mint ha mindig is ott lett volna veletek-figyeld meg. Eszik-alszik-mosolyog..
Sokkal könnyebb mint az első kettő volt.És te is sokkal nyugibb leszel vele..mert már ismered a dolgokat. Ne altasd az ágyban mellettetek, kivédhetetlen több gyerek esetében hogy ne legyen baj, ha a másik kettő félálomban megjelenik.
Külön szobában, kiságyban altattam, de nekem nem volt probléma átjárni hozzá szoptatni. Ha véletlenül 2 gyerek is nálunk kötött ki hajnalban, mert azért volt ilyen, akkor a baba aludt középen, és a nagyobbikat Apa maga mellé vette az ágy szélére, és nem ejtette le. Nekem ez nem ment volna. :) A harmadik meg hála istennek csak akkor jött már át, amikor ébren voltunk. :)
Neked, ha mindenképpen ragaszkodsz az együttalváshoz, én is egy babaöblöt javaslok.
Nekem a 3ik a legproblemasabb 😂
De a babaobol joegoldas erre
2,5 évesek voltak az ikrek, amikor a kicsi megszületett.
Esti altatás úgy zajlott, hogy leraktam a nagyokat, és átvittem magammal a szobájukba a kicsit szoptatni. Közben meséltem, énekeltem, egyre halkabban, egyre lassabban - igen, akár fél óráig is vagy tovább, amíg el nem aludtak. Utána átvittem a babát a rácsos ágyába a szülői hálóba. Szóval nem a saját ágyában aludt el, és szopi közben - a legtöbb anyuka ezt nagyon rossz megoldásnak tartja, de nekem ez vált be. Máshogy nem lehetett, mert apa sokkal később szokott hazaérni, nem volt segítség, és szerintem minden megoldás jobb, mint amit te is írtál, hogy az anya kikészül meg totál kialvatlan - veszélyes, igen!!
Napközi alvás meg - hát, ahogy épp kijött!
Amúgy én is jónak tartom az ilyen babaöbölt, mi időkben még nem volt sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!