Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Külön szobában altatjátok az...

Külön szobában altatjátok az újszülött babát vagy veletek alszik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 15:10
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Pontosan utolsó, nagyon örülök h vannak még normális emberek😀
2021. nov. 22. 16:03
 32/46 anonim ***** válasza:
Pedig ahogy látom mostanában kisebbségben vagyok a vèlemènyemmel 😆
2021. nov. 22. 21:06
 33/46 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki csinálja úgy,ahogy nekik jó,de azért ne legyetek biztosak benne,hogy a többiek a hülyék.Mi az ,hogy ti vagytok a normális emberek?Mindenki normális,aki valahogyan megpróbálja kielégíteni az utódja igényeit,kinek így,kinek úgy lesz jobb, könnyebb.Ne harapjuk már el a másik torkát.Mi is a gyerekekkel aludtunk,nekünk így volt jó.Nem csak nekem,a férjem is szeretett velük aludni.Ha valakinek meg máshogy,az csinálja úgy.
2021. nov. 22. 21:59
 34/46 anonim ***** válasza:

30as vagyok

Én nem mondtam hogy csak az a normális aki külön altatja.

De az biztos hogy hosszú távon nem jó megoldás hogy ha a gyereket állandóan a szüleivel altatják,pláne ha anyuka emiatt még a férjèt is száműzi az ágyból.

Ez baromság az tuti. Meg miért kéne apának meg anyának a házas èletèt a gyerekhez igazítania? Miért nem fordítva? A gyerek nem tud alkalmazkodni a szüleihez? A szülő kioson a konyhába egy lègyottra mert a gyerek hisztizik a saját ágyában? Na nee.

Nem értem miért kell ennyire csinnadrattázni meg a gyereken csüngeni éjjel nappal. A gyerek szokásai formálhatók, mi is így szoktattuk hogy a saját helyèn alszik, kivéve ha beteg vagy ilyesmi.

De csak kérdezem, ha anyuci éjjel sem tud leválni a gyerekèről,mi lesz később? Tizenèvesen is együtt alszanak?

2021. nov. 23. 14:32
 35/46 anonim ***** válasza:
Ha lesz kamasz a háznál nehezebb lesz megoldani az együttlétet mint a bárhol alvó baba mellett.
2021. nov. 23. 14:42
 36/46 anonim ***** válasza:
75%

#34 ha az nekik jó, akkor miért zavar téged? Amúgy nem valószínű, hogy a gyerek akarna tizenévesen együtt aludni, szóval ennyit erről. Amíg mindegyik résztvevőnek megfelelő az együttalvás, függetlenül attól, hogy 6 hónapos vagy 6 éves gyerekről van szó, akkor nem mindegy az neked?

Egyébként én együtt alszom a gyerekkel. Nem a gyereken csüngésen van a hangsúly. 15 hónapos, de éjjelente átlag 8-10 alkalommal ébred még mindig. Ha mellettem alszik, akkor ez lecsökken 2-3 alkalomra. És nem szoktatás kérdése, mert kb 3 hónapos korától kezdve saját ágyban aludt (velünk egy szobában, ez igaz), de aztán 5-6 hónapos kora környékén elkezdődött ez a rettentően élhetetlen ébredős időszak, amivel bármit kezdtem, nem tudtam máshogy megküzdeni, minthogy magam mellé vettem. Zavarni nem zavar éjszakára, a férjemet sem, egyébként, nem arról van szó, de azért messze nem mondanám, hogy nem tudok leválni éjjelre a gyerekről.

Amúgy a nemi életünk, köszönjük szépen, megoldjuk így is, többnyire akkor, amikor a gyerek nincs itthon vagy ha a napközbeni alvását tölti (saját ágyban). De azért nehogy már egy 1 éves gyereknek kelljen igazodni anyuciék libidójához. Szerintem az teljesen normális, hogy miután gyerek van, alkalmazkodunk hozzá, akár arról van szó, hogy mettől-meddig megyünk el a családi összejövetelekre a napi ritmust figyelembe véve, akár arról, hogy mikor és milyen körülmények között szexelünk. Gondolom te sem nyitott ajtóval esel a férjednek, miközben a gyereked vígan játszadozik a nappaliban, merthogy akkor jött rátok a dughatnék. Te is alkalmazkodsz hozzá, most hogy a helyszín meg az időzítés az együtt alvós pároknál eggyel nehezített, nem jelenti azt, hogy megoldhatatlan és annyival elkényeztetettebb lenne a gyerek vagy valami.

2021. nov. 23. 14:49
 37/46 A kérdező kommentje:

Lányok, én csak egy egyszerű kérdést szerettem volna feltenni, nem vitatémát.

Szerintem úgyis úgy lesz jó a gyereknek, ahogy megszokja, a legfontosabb, hogy a párotokkal értsetek ebben egyet, onnantól minden meg van oldva.

Még nem szültem meg, de végül mi külön szobát rendeztünk be, aztán az élet úgyis alakítja majd. Pár nap és kiderül... :) 37 hkm

2021. nov. 23. 19:34
 38/46 A kérdező kommentje:
39* 😂 már teljesen megzavarodtam
2021. nov. 23. 19:34
 39/46 anonim ***** válasza:
"többnyire akkor, amikor a gyerek nincs itthon" Egy egyéves gyerek mégis hova jár el? 😂 vagy havi egyszer feküdtök le mikor mamánál van?
2021. nov. 23. 19:50
 40/46 anonim ***** válasza:

Utolsó 🤣🤣🤣

Na igen ez vicces.

2021. nov. 23. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!