Újszülött babát miben altatjátok? Pólyában? Ha igen, mikortól kell hálózsák?
Figyelt kérdés
Vagy ha hálózsákban alszik,hogy tudom féloldalasan fektetni?
Áprilisban szülök,szeretnék képben lenni!
2010. febr. 21. 11:50
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én is áprilisban szülök.
Mi vettünk neki hálózsákot és van pólyánk is,majd amelyiket jobban "szereti" abban fogjuk altatni.
De engem is érdekelne hogy tapasztalt anyukáknak ez hogyan sikerült...!
:-)))
2/7 anonim válasza:
Mi zsákban altatjuk születése óta, sőt, a kórházban is hálózsákba tették. Van pólyánk, de soha nem használtuk, szereti a hálózsákot, és magától fordul benne oldalra, úgyhogy biztos tudod féloldalasan fektetni.
3/7 anonim válasza:
1 hónapos koráig pólyában, azóta takaróval.Éjszaka etetés, és ringatás könnyebb volt rugiban, és a zsákot mindig lebukta.Feleslegesen nem akartam öltöztetni, mert felébredt.
4/7 anonim válasza:
Amíg nem mocorgott takaróval aludt. Amikor már lerúgta magáról a takarót, akkor hálózsákba tettük.
Sosem fektettem a lányom féloldalasan. Mindig háton aludt, nem szeretett hason sem. Amióta hasrafordul meg csak hason alszik.
5/7 anonim válasza:
Szia! Én március 31-én szültem. Rövidujjú body + hosszúujjú rugdalódzó + takaróban aludt a babám. Akkor még nem forgot sokat kb 5 hetes koráig. Utána vagy olyan meleg volt, hogy nem kellett rá már takaró sem, vagy jött a hálózsák ezek tetejébe, vagy volt, hogy csak rugi + hálózsákban aludt. Nekünk sosem akadályozta a zsák azt, hogy milyen pózban alszik, elég puha volt hozzá, bár leginkább hanyatt aludt. Sok boldogságot!
6/7 anonim válasza:
Én hálózsákbam altattam az elején, de aztán rájöttem, hogy sokkal könnyebben alszik el, ha bebugyolálom, akkor nem mozog a keze és gyorsabban nyugszik meg. Nem volt pólyám, de egy nagyobb rugalmas vékony takaróból simán lehet pólyát hajtogatni, így abban altattam éjszaka, kb 1 hónapos koráig plussz takaró.
7/7 anonim válasza:
5 hetes a babám. Sima takaróval alszik, de úgy látom, nagyon tetszik neki, ha egy kisplédbe bebugyolálom, és utána takargatom be. Szerintem ráér a hálózsák, ha majd 3-4 hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!