Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Külön szobában altatjátok az...

Külön szobában altatjátok az újszülött babát vagy veletek alszik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 15:10
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
51%
Persze, majd kijárok a konyhába b@szni mert a gyerek nem képes a saját helyén aludni😀 hát nálunk nem a gyerek parancsol de egészségetekre
2021. nov. 3. 10:02
 22/46 anonim ***** válasza:
9%
Nem b@szni szoktunk,és nem a konyhában,de nektek is egészségetekre😂
2021. nov. 3. 11:59
 23/46 anonim válasza:
24%
Tapasztalatból írom : leendő és "friss" anyukák és apukák : a gyermeket a kórházból való hazaszállítás után CSAK és KIZÁRÓLAG külön szobában altassák, ha erre lehetőség van. (kiságy) Lehet, hogy üvölteni fog a gyermek fél éjszaka (idegen hely stb. stb.) , de ez kb. 1 vagy 2 éjszaka fog előfordulni és "megtanulja" a gyermek, hogy éjszaka aludni kell és nincs babusgatás, max. etetés. Viszont napközben rengeteget kell foglalkozni (persze aludni is kell hagyni). Ha ez sikerül rögtön elsőre, akkor RENGETEG problámát át lehet hidalni, ami később nagyon visszaüt ! Ha sikeres a "küldetés", akkor viszont ez pár nap alatt rendeződik a kis buksijában és onnantól kezdve, mindenki happy lesz :) Nálunk a feleségemet kellett visszafogni, hogy ne rohangáljon át és bevált a "terv". Mind a 2 fiamnál bevált a dolog (100% :) ) és ismerőseim közül is, aki ezt a "receptet" követte, később nagyon hálás volt nekem.
2021. nov. 4. 10:40
 24/46 anonim ***** válasza:
22: egyszer próbald ki akkor😙 hatha megjön az eszed
2021. nov. 4. 14:27
 25/46 anonim ***** válasza:
44%
Ja, és az lényegtelen hogy konyhában e vagy nem, nem fogok a saját ágyambol kijárni h lefeküdjek a férjemmel😀 nem valo oda a gyerek es kesz.
2021. nov. 4. 14:28
 26/46 anonim ***** válasza:
Intelligens válaszaid vannak 25.Szerinted nem odavaló.Attól nekem lehet más a véleményem?Köszi.Eszem meg van, nem kértem azt sem tőled.
2021. nov. 4. 15:42
 27/46 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet más a véleményed. Tudtommal te kötöttél az én kommentembe, és nem fordítva. Olvass vissza.
2021. nov. 4. 16:40
 28/46 anonim ***** válasza:

Pont hogy te nyilvánultál meg alpárian,pedig nem kifejezetten neked írtam,hanem általánosságban.

"Persze, majd kijárok a konyhába b@szni mert a gyerek nem képes a saját helyén aludni😀 hát nálunk nem a gyerek parancsol de egészségetekre."

De hagyjuk is,ez már nem a kérdésre a válasz.

2021. nov. 4. 16:45
 29/46 anonim ***** válasza:
Alpári nem alpári, ez az igazság 😀 most kajak az szurja a szemed hogy nem nyálaskodok? Nem fogok olyanokat irni hogy "intim együttlétre kerül a sor a párommal🤭🤫"
2021. nov. 4. 22:25
 30/46 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat aki a férjét rakta ki a kanapèra hogy a gyerekkel alhasson a francia ágyban.

Nekem ne mondja senki hogy ez a módi. Mostanában ilyen divat mindent és mindenkit alárendelni a gyereknek. Hát a nagy túrót.

Két éves lesz a gyerekünk, kezdettől fogva külön aludt, igen felkeltem hozzá szoptatni és szèpen átjárkáltam a másik szobába, nem haltam bele.

A gyerek is tud alkalmazkodni a szülőkhöz. Attól ugyanúgy kötődik hozzám mert nem velem alszik.

És persze majd kijárok a fürdőszobába szexelni mert a gyerek az ágyunkba alszik? Na neeeeem

2021. nov. 21. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!