Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Milyen téli hálozsák lenne a...

Milyen téli hálozsák lenne a legjobb egy 20 Fokos szobában?

Figyelt kérdés

Mindig lerugja magáról a paplant, ha nyári hálózsákba teszem és vékony takaróval betakarom beizzad.

9hós már.

Tudnátok ajánlani?

2021. okt. 4. 10:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

Én nem tenném hálózsákba, ha izzadós. Nem tud kitakarózni.

Inkább egy melegebb rugi és egy pléd.

2021. okt. 4. 10:20
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Én sem hálózsákoznék ha izzad. A fiam is izzad, hosszú body plusz nadrág van rajta,hajnalban betakarom ha hüvi van a saját takarómmal ( velem alszik). Nyári vékony tipegőhálózsákot próbàld ki esetleg,azt nem tudja lerúgni és nem olyan vastag.
2021. okt. 4. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha nyári hálózsákban beizzad, akkor miért akarod téli (tehát ez eddiginél vastagabb) hálózsákba tenni?
2021. okt. 4. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem olcsó, de találhatsz számotokra megfelelőt 😊

2021. okt. 4. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

20 fok azért elég hűvös. Nem feltétlen direkt rúgja le a takarót, csak simán fészkelődik.

Nekünk a rovid ujjú body+hálózsák vált be, így a karja szabad, tud "szellőzni". Ilyen hűvösben szerintem vastagabb zsák kell, én h&m-ben vettem: [link]

Ez szerintem egy jó ábra, nyilván gyerekenként eltérhet, de kiindulásnak praktikus: [link]

2021. okt. 4. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

..nem pont azért takarózik ki,mert melege van?

Én inkább rétegesebben öltöztetném (egy body + rugi) és adnék rá egy vékony takarót,amit ha akar lerúghat,mert a ruhában sem fázik.

Legalábbis nekem mocorgós babával ez vált be,20 fok azért egyáltalán nem hideg.Teljesen átlagos hőmérséklet.

2021. okt. 4. 18:12
 7/11 A kérdező kommentje:

5ös: az ábrán mi az a

0,5tg

1tg és 2 tg?

3as : azért mert vékony hálózsákban van és betakarom vékonyan

Azért keresek inkább megfelelő halozsakot.

Vagy hogy kell altatni?

2021. okt. 7. 05:11
 8/11 A kérdező kommentje:
tag vagyis. Elírtam
2021. okt. 7. 05:14
 9/11 A kérdező kommentje:

Lehet az a baj hogy sima pizsama nadrágban altatom és nem rugdalozoba?

Mert lehet ez jobban melegíti a derekát fölöslegesen

2021. okt. 7. 05:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es, ez a Tog szám minden hálózsákon fel van tüntetve, a vastagságát mutatja. A 0,5 tog a legvékonyabb.
2021. okt. 7. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!