Éjszaka még ciciztetem a kisfiam,meg amúgy is közöttünk alszik el.Mikor szeretném vissza tenni a kiságyba ordít. .Sokan mondták ne vegyem ki fektessem vissza akár 5ször is majd megszokja.Annyira sír.Tényleg ezt kell csinálnom,h.ne vegyem ki?
Van ötletetek,h.mit csináljak ha éjszaka felkel ne kelljen kivennem?
1éves múlott és nem is igazán kell a cici neki mert párat cuppog már alszik is..Párom sem alszik mikor hallja,h.sír meg szerintem a szomszéd sem 🤣Lesz ez jobb????Köszi
Nem éhség/szomjúság miatt ébred fel a kisfiad valószínűleg, hanem mert hiányzol neki, ezen meg vagy valami átmeneti tárggyal (szundikendő, plüss, rongyi, akármi) tudsz változtatni, vagy elengeded a kérdést, és együtt alszotok.
Idővel lesz ez jobb, ne aggódj :) Megérik majd rá, hogy külön aludjon, egész éjszakán át. Vannak babák, akiknek előbb, másoknak később jön el ez az idő. Kitartást! :)
u.i.: én az együttalvás módszerével élek, a fenének sincs ereje már több, mint egy éve folyton kiugrálni az ágyból, csak hogy őkelmét megnyugtassam... Babaöböl, oszt' csókolom, amíg próbálkoztam a kisággyal, éjszaka átlagosan 7-8x ébredt szopizni, így meg max 1-2x van ilyen.
Mivel nálunk kizárólag cicin alszik el és vissza is, apa így kiesett ugye.
Ha a karosszékben altatnám és onnan tenném be az ágyába, azonnal!!!!!!! felébredne, ezért azt találtam ki, hogy a kiságy kivehető rácsaiból kettőt kiveszek, majd félig behajolva cicire teszem, s mikor elalszik és elengedi a cicit, rácsokat halkan visszteszem a helyükre, én meg kiosonok. :) :) Csak egy tipp, hátha bejön, drukkolok!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!