Minden anyuka használ.cumit vagy jobb cumi nélkül az élet kisbabával?
Mi csak 7 hónaposan adtunk neki cumit egy műtét miatt.
Amúgy 2 évig szoptattam.
Iszisz baba volt, vagyis a normális értelemben.
2 óránként kérte,tehát 2 óránként kapott. Nagyon sokáig szopott éjjel is több alkalommal, nem akartam leszoktatni erőszakkal.
De! Nem tettem cicire, ha csak megnyekkent. 1x sem. Én énekeltem neki, szeretek, jó hangom is van (énekkaros voltam évekig). Megvoltak a nyugtató dalaink. Valamint ringattam, ráztam a fenekét :).
Próbáltuk mindig kitalálni, hogy mi a baja, és azon segíteni. Rengeteget aludt rajtam/vagy a kezemben.
Miután megvolt a műtét, onnantól cumizott.
2 éves korában választottam el, másnap eldobta a cumit is. Nem kellett neki többé :)
23! Én is elleneztem a műtét napjáig!
De ott az előkészítés alatt fel sem vehettem órákig az ölembe, csak ordított, lógott belőle az infúzió (visszafolyik a vér, ha felemelem olyankor, és az macera.. Öblíteni, stb..) Szóval az ölben nyugtatás ki volt zárva.
Valami meg kellett.. Úgy tolták a műtőbe, hogy a szájában volt..
25! Abban a helyzetben és idegállapotban szerintem nem tudott volna szopni. Sokat csúszott a műtét (órákat) , a végén már együtt sírtam vele, mire odaért a 2 orvos, aki műtötte..
Ráadásul nagyon kellett figyelni a szerelékekre szét neo csápolja 7 hónaposan...
Csak nyugtatgattam, amíg bírtam. Utána meg már mindegy volt... Nagyon kérte a doki az elnézést, de nem sokat ért vele... Mindenesetre a cumi életmentő volt abban a helyzetben...
Úgy ment el a férjem venni egyet.
Amúgy a szoptatásba nem kavar be a sima cumi, mert nem jön belőle semmi.
25! Nem beszélve arról, hogy műtét előtt már fél nappal legalább tilos enni és inni. Igen, egy 7 hónaposnak is!!
Csak infúziót kaphatott.
Ha megszoptattam volna, veszélybe sodortam volna őt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!