Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Minden anyuka használ.cumit...

Minden anyuka használ.cumit vagy jobb cumi nélkül az élet kisbabával?

Figyelt kérdés
Hogyan kötitek le helyette?

2021. febr. 9. 16:59
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
53%
Én sem látok gyerekeket cicivel rohangálni a játszótéren.
2021. febr. 9. 18:38
 12/36 anonim ***** válasza:
77%

Egyet értek. Igény szerinti szoptatott lányom 16 hónaposan magától vált le. Soha nem cumizott.

Ismerősöm fia tápszeres. 3 éves és még mindig cumizik. (igaz tápszert is iszik cumisüvegből)

És sok ilyet látok akik igazán nagy gyerekek és ott a cumi

Ismerősöm saját maga mondta, hogy ez az ő kényelmük. Nem akarnak a leszokással bajlódni

2021. febr. 9. 18:54
 13/36 anonim ***** válasza:
62%
Nem hasznàltunk cumit. Igèny szerint szoptattam.
2021. febr. 9. 19:09
 14/36 anonim ***** válasza:
53%
Nincs cumija, igény szerint szoptatom én is. Ő az ujját szopja, de én ebben őszintén szólva nem látok semmi rosszat. Azt legalább önkéntelenül is kiveszi a szájából, ha valami után nyúl, valamivel játszani akar, nem nekem kell erővel kitépnem onnan. De amúgy nekem nem volt elvi bajom a cumival szemben, csak simán sosem hiányzott. Szerintem próbáld ki nyugodtan, max beválik, nem ördögtől való az sem (nemrégiben olvastam egy cikket, amiben megcáfolták az elméletet hogy a cumi gondot okozna a szoptatásban).
2021. febr. 9. 19:19
 15/36 anonim ***** válasza:
71%
Mindharom gyerekem cumis (2 csak volt, 2eves koruk elott elvitte a cumitunder), mindharom ujjszopos lett volna, amit el akartam kerulni, kiallo fogak eselye es kesobb hogy veszem el tole problematika miatt. Jatek kozben es foloslegesen sosem volt a szajukban, csak elalvashoz, nyugtatashoz. Nekunk ez bevalt. Mindenki maskepp csinalja.
2021. febr. 9. 19:58
 16/36 anonim ***** válasza:
70%
2 tápszeres baba van az ismertségi körben, aki nem fogadta el a cumit. Ott a szülők hiányolják eléggé. Szoptatott babás ismerős nem hiányolja.
2021. febr. 9. 20:24
 17/36 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nagy segítség a cumi. Azzal tud aludni.

Nem tudom másokat miért irritál hogy más gyerekenek szájában cumi van.🤷 De ez ilyen divatos szornyulkodes amibe mindenki jogosnak érzi hogy beleszóljon. Hát jöhet hozzám bebicsosznek :)

2021. febr. 9. 20:25
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ilyen hogy jobb. A fiam az ujjat szopja. Volt cumija, de nem kellett neki. Ez van. Előnye, hogy sosem kell keresni, hátránya hogy nehezebben szokik le.
2021. febr. 9. 20:40
 19/36 anonim ***** válasza:
64%
Bocsánat de ez hülye indok, hogy iszsz baba nem rohangál cicivel. Miért? Mert nem adod neki oda. A cumit is akkor adod oda amikor akarod. Ha a 3 éves cumival rohangál, akkor gyenge a szülő. Ennyi. Egyedül az ujjat nem tudod elvenni tole. Ettől meg nem a cumi a rossz. Nem akarja mindenki a mellével nyugtatni a gyereket. Ezt is tiszteletben kell tartani.
2021. febr. 9. 20:45
 20/36 Derjaderja ***** válasza:

A lányomnál rögtön a szájába tették a kórházban. Párszor itthon is adtuk, de miután lett tejem (kb egyhetes korára) többé nem fogadta el. 4 hónapos korában megborult az alvása, fél éjjel 20 percenként kelt, akkor újra megpróbáltam, de olyan fejjel köpte ki, hogy ennyi is volt a cumizás.

A kisfiamnak is vettem, 2 hetes korában egy szövődmény miatt órákat vizsgálatokon voltam, akkor az apjával volt, és ő adott neki cumit. Beletörődtem és onnantól kapogatta, főleg sétához, de néhány alkalom után nem kellett neki többet.

Azt hiszem, örülök neki, nekem nem terszik a cumi, de nagy ellenzője se vagyok.

2021. febr. 9. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!