Éjszakai cumiprobléma?
16 hetes a kisbabám. Két hete nagyon nehez éjszakáinak vannak. Eleinte az óraátállításra gyanakodtam, hátha az zavart be, de sajnos ez mar tuti nem az.
Fél 7 es fél 8 körül furdetjuk, attól függ mennyire faradt. 8-kor általában mar alszik.
22-23 órakor kezdődik a műsor...sajnos néha 10 percenként vissza kell adni a cumit es ez megy egészen reggelig. Ha kiesik egyből morog, dumál, végül ha nrm ha nem kapja meg sirdogal. Eddig szépen aludt a helyén és csak egyszer kétszer kellett éjjel cumit adnom.
Ma 2-3 körül mar olyan faradt voltam h beraktam magam mellé, hogy gyorsabban vissza tudjam adni a cumit es en is aludni tudjak néhány órát.
Eddig egész jól mentek a dolgok, ez mi lehet szerintetek? :(
Egyébként napközben is rosszabbul alszik, 20 perc utan megébred es csak ritkán alszik vissza.
napközben csak rajtam alszik, rengeteg mindent próbáltam mar de nrm sikerult erről leszoktatni.
Ejszaka sose kellett magamra raknom, tudta h aludni kell, volt olyan h láttam h este nézeget az àgyában cumi nélkül es meg se mukkant :)
Sajna valami elromlott :(
Lehet a foga fog jönni. Nekem első babámnak 4,5 hósan ment tönkre az alvása, pár hét múlva kijött a foga aztán jobbak lettek az éjszakák a következő fogakig.
Szoptatod? Van mérlegetek? Ha igen, eleget hízik? Ha nincs mérleg én szerintem elvinném leméretni, mert ha kevés a hízás utalHAT arra, hogy nem eszik eleget és esetleg éhes, az is okozhat kegyetlen éjszakákat.
Tapszeres. 200 ml-t szokott enni 4 orankent, 4-5 étkezés szokott lenni.
Nagy súllyal született 4100 grammal, tegnap mertem kereken 7 kg volt. Ez jónak számít, nem?
Remelem csak a foga es átmeneti az egész.
Alul-felül mar kb 2 hete látni a fogacskát, de nrm fehérdik még sz ínye.
Első babás anyuka vagyok egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!