Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Alvásprobléma. Segítség?

Alvásprobléma. Segítség?

Figyelt kérdés

Kisfiam 7 hónapos 2 napja kijött az első foga.

Nem túlzás ha azt mondom hogy egész nap nem alszik. Éjjel nappal egyfojtában 20 perc fél órát alszik és fel van. Nem jó neki semmi. Már én sem bírom hónapok óta ez megy. Orvosnál voltunk azt mondja majd kinövi. De már 3 hónapja tart. Én is nagyon fáradt vagyok és amit szégyenlek ingerült is.

Kérlek adjátok valami tanácsot mit tehetnék. Nem tudom meddig bírjuk még mert látszik rajta Ő is nagyon fáradt.

2021. jan. 4. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, a mózes el3g kicsi lehet már neki. Nem lehet, hogy túl korán vagy túl későn akarod elaltatni?
2021. jan. 4. 20:38
 12/19 A kérdező kommentje:

Van saját szobája is kisággyal de abban még annyira sincs el. Beleteszem és már sír is hogy jönne ki belőle.

Esti rutin csupazkodás kb fél óra ezt nagyon szereti. Aztán fürcsi tápi és alvás ez fél nyolc 8 körül szokott lenni.

Próbáltam már húzni az időt de jártam sikerrel

2021. jan. 5. 06:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem kell huzni, pont jókor fekszik le.

A babák fordítottan működnek, nem az van, hogy minél faradtabbak, annál jobban alszanak, hanem minél faradtabbak, annál nyugtalanabbul alszanak.

Ha elaltatod magadon, és beteszed a kiságyába akkor sír? Tedd le hasra, lássuk mi lesz. Ismertesd meg vele az ágyat, mutasd meg nap közben, legyen ott az altatás, maradjatok ott simizni a hátát, vegyétek fel ha sír, legyetek ott, DE! szoktassátok hozzá hogy az lesz az ő kiságya. A mózest már ezer éve kinőhette, az én fiam 8 hetesen.

Az a baj, hogy feladtad mert sír. Át kell szoktatni, de mindig válaszkésznek kell lenni.

2021. jan. 5. 07:30
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 vagyok. Valami még nem világos. Tehát 7:30-kor leteszitek a mózeskosárba, utána ti mit csináltok? Csendben ott vagytok mellette? Otthagyjátok? Elmentek másik szobába, vagy mi a program miután lefeküdt? Csak mert mint mondtam az előzőekben, mostanra már zavarják a zajok, fények, ha meg amúgy is kimentek a szobából, akkor már mehetne külön szobába, ha meg nem mentek ki, zavarjátok, de ti se tudtok semmit csinálni. Este 7:30 után lenne az az idő ami a férjé és a feleségé, ilyenkor lehetne ténylegesen felnőttnek lenni, vagy megnézni egy jó filmet, összebújni.
2021. jan. 5. 07:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom esetleg összefüggésben lehet e azzal hogy már felül feláll magától próbálkozik a mászással is
2021. jan. 5. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Az nem 4 hónapos korában kezdődne és azt mondod ez már 3 hónapja tart. Persze az is megboríthatja, de az pl csak pár hétig tart, míg feldolgozza az idegrendszere a fejlődést és az új ingereket. Ez lenne a 8 hónapos alvásborulás, ami 7-10 hónaposan van a nevével ellentétben.
2021. jan. 5. 08:24
 17/19 anonim ***** válasza:
És a napközbeni alvások? Mikor altatjatok? Reggel mikor kel?
2021. jan. 5. 08:54
 18/19 A kérdező kommentje:
Napközben sem alszik 20 percnél többet. Sírva kel ingerült. Reggel fél hét után szokott kelni
2021. jan. 5. 14:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha sírva kel, akkor valami fáj neki, vagy nagyon nem érzi jól magát. Vagy a fog miatt lehet, de ha kieesett a cumi azért is, vagy nem tud megfordulni, melege van/fázik, nincs elég csend. Valami problémája biztos van ha így kel fel, mar csak rá kell jönni mi az. Babakocsoban ha elviszitek sétálni, úgy sem alszik többet?
2021. jan. 5. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!