Nem túlzás ha azt mondom hogy egész nap nem alszik. Éjjel nappal egyfojtában 20 perc fél órát alszik és fel van. Nem jó neki semmi. Már én sem bírom hónapok óta ez megy. Orvosnál voltunk azt mondja majd kinövi. De már 3 hónapja tart. Én is nagyon fáradt vagyok és amit szégyenlek ingerült is.
Kérlek adjátok valami tanácsot mit tehetnék. Nem tudom meddig bírjuk még mert látszik rajta Ő is nagyon fáradt.
Apuka ugye kiveszi a részét a szívásban, és átveszi a babát, amikor már nem bírod tovább? Vagy bárki, aki egy kicsit leveszi a terhet a válladról, hogy kialhasd néha magad?
2021. jan. 4. 20:06
3/19 anonim válasza:
Főzz neki citromfű teát!
2021. jan. 4. 20:10
4/19 A kérdező kommentje:
Vagy cumisüvegen alszik el vagy ringatva. A cumi az elmaradhatatlam
2021. jan. 4. 20:19
5/19 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló apa elaltatja a babát aztán leteszi maga mellé és alapszik Ő is nem kel fel ha sír a kicsi.
2021. jan. 4. 20:20
6/19 A kérdező kommentje:
Citromfű teát úgy tudom még nem lehet neki adni
2021. jan. 4. 20:21
7/19 anonim válasza:
Tudom, nem hangzik túl jól, de az elalvási szokásain kell változtatni. Ha nem úgy ébred meg a mikroébredésekkor mint ahogy elaludt, akkor felkel teljesen, s ugyanazt keresi pl cumisüveg, anya apa karjai közt. Ezért alszik 20 perceket. Ha rá tudod szoktatni, hogy esetleg csak cumival a kiságyban, vagy pihenőszékben, hintaban, babakocsiban akár, elaludjon egyedül, akkor tovább fog aludni. Nem egyszerű, de nálam is sikerült. Apró lépésekben kell, 2 hét kellhet hozzá, de sokkal jobb mint még sok sok hónapig kínlódni.
2021. jan. 4. 20:29
8/19 A kérdező kommentje:
Van amikor csak cumival alszik el a mózesban magától és azzal is ébred 20 perc után.
2021. jan. 4. 20:31
9/19 anonim válasza:
Próbaljátok külön szobában altatni, ne magatok mellett.
4 hónaposan kezdik a babákat a zajok, fények zavarni, lehet zavarja a mocorgásotok, szuszogásotok, esetleg a fény.
Van esti rutin ugye? Mert furcsa, hogy azt írod, elaltatja a férjed, leteszi, és ő is elalszik. Mégis mikor van a fektetés papíron? Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak ismerni kell minden infót. Leírnád egy napotokat, részletesen az estét?
2021. jan. 4. 20:32
10/19 anonim válasza:
Nem kicsi a mózes neki? Ne haragudj de 7 hónaposan a babák forgolódni, kúszni akarnak, meg helyezkednének, keresik a pozíciót. Így hogy valasztja ki a neki kényelmes fekvést? Lehet oldalasan vagy hason aludna, vagy a hátára gördülne, te sem ugyanabban a pózban alszol 8 órát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!