Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Megéri megvenni a Békés...

Megéri megvenni a Békés éjszakák, vidám nappalok könyvet? Vagy az Anya gyere, Tudástárat?

Figyelt kérdés
Olyanok véleménye érdekelne, akik megvették, és bevált nekik. Nem akarok felesleges pénzkidobást, de ha valóban hasznos, bevált dolgok vannak benne, akkor megvenném.

#tudástár #Anya, gyere! #Békés éjszakák #Vidám nappalok #Dr Dénes Ivett
2020. nov. 5. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megvan, de igazából semmit nem ír, amit akármelyik anyuka ismerősöm ne tanácsolta volna. Szóval nem spanyol viasz vagy ilyesmi. De ha nincsenek körülötted anyukák, jó lehet.
2020. nov. 5. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az első véleményét. Én is megvettem, de semmi extra. Ugyanazokat írja, amit a sokezer cikk a témában, csak összeszedve egy könyvben.
2020. nov. 5. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is megvettem, de igazából egy az egyben azt írja le, ahogy én magamtól is csinálom. Még csak 2 hónapos a babám (bâr 2. gyerek), lehet hogy később még hasznos lesz.
2020. nov. 5. 15:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2020. nov. 5. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha dobsz email címet privátban, akkor elküldöm neked pdf-ben. Hátha hasznos lesz azért.
2020. nov. 5. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. nov. 5. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok felesleges dologra koltottem, ez volt az egyik. Hablaty mindenfele irodalomból. És igazabol semmivel sem lettem okosabb.
2022. febr. 9. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 5ös!

Esetleg nekem is eltudnád küldeni?

Most tervezem megvenni.

Lányom 11 hónapos és 20 percenként kel éjjel.

2022. márc. 8. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!