7 hónapos baba alvása elromlott. Mit tehetnék még?
Kisfiam 7 hónapos. 4,5 hónapig átaludta az éjszakát a saját ágyában majd kezdődött a fogzás és az egyre gyakoribb keserves sírásos kelések. 3 hete kibújt az egyik fogacska akkor pont 1,5 hétre vidékre mentünk nagyszülőkhöz és azóta szószerint terror az éjszaka. Azóta kint vannak az alsó fogak is.
A legjobb rész az, hogy beindultak a fenti fogcsírák is és napok óta nem eszik normálisan, se cumisüvegből, se kanál se fecskendő. Hozzátáplálás is most hátra szorult mert nem eszik.
Velem alszik 2 hete. Hajnal 1 után elkezd forogni és óránként felkel a forgásba. Folyamatosan emeli a fenekét és dölöngél közbe meg sírdogál.
Próbálunk mindent a férjemmel, tesztelgetünk meg mindent de semmibe nem látjuk a reményt.
Fürcsit is előrébb hoztuk de már hetek óta 11körül tudjuk elaltatni, úgy hogy 7/ fél 8kor fürdik.
Napközbe a kialvatlanság miatt nyügös plusz a foga is biztos zavarja. Legújabb, hogy felkel pl ma fél 7kor, evett - nagy nehezen - majd nyügös és pikkpakk elalszik 1,5 órára kb. Napközbe 3-4x alszik. Abból 1-2 hosszabb a többi rövid 30-50 perces. Próbáltuk, hogy napi 2 alvás legyen de nem tudjuk már 5-6 fele fent tartani.
Védőnő és a gyerekorvos is a fogát mondja, hogy amiatt van.
Tudom, hogy nem könnyű, ezt vállaltuk. Csak én is kezdek elfogyni lélekben és a magatehetlenségbe.
Valakinek hasonló tapasztalata, tippje?
Köszönöm!
Várj. Hát látod hogy egymás után jönnek a fogai.
Dentinox, anaftin, türelem, kávé, ennyit tehetsz.
Kitartást!
4,5 hónapos korától 24 hónapis koráig nem aludtunk. Baromi kemény. Minden foga lassan és fájdalmasan jött. Persze nappal is full nyügi volt.
Kávé, nurofen, túlélés!
Mind a 2 gyerekem ezt csinálta.
Ugyan azt tudom mondani. Kávé, nurofen, kitartás :D
Fiam 7hónaposan kezdte, úgy másfél éves koráig tartott. Lányom 8 hónaposan kezdte,2 éves koráig kelt óránként. Most 3 éves, már "csak" 3x kel átlagosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!