Mennyit alszik a 7 hónapos babátok?
Azt olvastam a nappali alvásigény átlagosan 3-4 óra. Az én babám este 7-ig 4x alszik ami mások szerint túl sok. De ezek az alvások mind fél órásak néha van hogy alszik 1 órát is. Egyébként nagyon aktív szinte egy percre sem áll meg. Viszont 2/2,5 óra után már nyűgös, vagy magától lefekszik tehát egyértelműen álmos.
Hogy szoktassam rá a kevesebb alvásra? Normális ez még ilyenkor? (Éjjel nagyon sokszor felkel)
Nekem is sokszor aludt a fiam keveset napközben.
Éjjel pedig óránként felkelt, egészen 10 hónapos koráig kb.
Én nem szoktattam sehogy semmire.
Ahogy múlt az idő úgy hagyta el az olvásokat.
Egy éves korára már csak kétszer aludt, utána rá két három hónapra pedig beállt neki az egy napközbeni alvás.
Az éjszakát pedig szintén egy éves kora körül kezdte ataludni.
Ne stresszelj ezen
Minden baba más.
Ha neki ennyi az alvasigenye akkor ennyi, nem tudsz vele mit csinálni.
Erőszakkal nem tudod ébren tartani.
Az én lányom 8,5 hónapos még mindig 3x alszik
Reggel 7kor kel aztán 8kor vissza is alszik általában 1 órát aztán kb 3-3,5 órát bír ébren maradni valamikor kevesebbet. Alszik még délben és 4 körül 1-1,5 órát. Este 9kor alszik.Próbáltam sokszor elhagyni egy alvást és húzni az ébren töltött időt de nem megy és sír,nyűgös,dörgöli a szemét,… ő is nagyon energikus és meg nem áll. Mostanába kezd tiltakozni a 3. alvás ellen mert sír altatás közben de aztán beájul és alszik kb 1 órát de már reménykedem hogy beáll a 2 alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!