Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Szörnyen sírni kezd ha altatni...

Szörnyen sírni kezd ha altatni próbálom. Mi változhatott hirtelen?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapos a babám, nem egyszerű az alvása, hasfájás miatt sokat éjszakáztunk. Végre javulni látszott a helyzet pár napig karba elringatva szépen el tudtam altatni napközben és este is. 2 napja viszont ahogy próbálom a karomban elfektetni éktelen sírásban tör ki, feszíti magát, üvölt. Szörnyű érzés látni és hallgatni is. Így még sose sírt.

Álmosnak álmos, alig tartja már magát, de mintha küzdene minden erejével az alvás ellen. Ha letszem, hogy simogatással stb hátha elalszik akkor is sír, tépi magát (ezt nem tudom jobban leírni, a kezeivel a fejét, haját arcát, fülés markolássza, üti) Oldalt fekve ilyen C alakba behúzza magát sírás közben ilyenkor is fogja a fejét. Nem tudom nekem ez olyan ijesztő nem láttam még ilyet senkinél.

Olyan tanácstalan és szomorú is vagyok, kezdtem reménykedni, hogy kicsit normalizálódik a napunk de nem... most már a napközbeni alvások is harcolósak.

Tudom ilyen korban még csak az állandó, hogy semmi sem az, de mi változhatott ilyen hirtelen? 😔

Vagy fájhat valamije? Utal ez valamire? Volt valakinél ilyen?

Ti hogy altattátok a babátokat?

(Cici nincs, tápszeres és komfortcicinek nem fogadta el)

Már ötletem sincs, hogy altassam békésen... jelenleg kb a fáradtságtól egyszer csak feladja és kidől.

ma 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hordozokendo, babakocsi, adamo hontia, hintaszek, nagy labda.
ma 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Fehér zajjal.

Porszívó hangjára, fittlabdan rugozva.

Csak ez nyugtatta meg (amikor már a cici sem kellett)

ma 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos, megoldást nem tudok, csak kitartást kívánok! Az enyém a kezdetektől ilyen. Éjjel gyönyörűen elalszik, de nappal, ha megfeszülök se. Az ölemben még jobban ordít. Attól aztán én is ideges leszek, mert szörnyű érzés, hogy felveszem a saját gyerekem és mintha el akarnám rabolni, vagy nyúznám, torka szakadtából üvölt. Nekem is félelmetes, mert az enyém remeg is közben. Rettegek, hogy milyen idegrendszeri vagy más baja van. (Orvos, védőnő lerázott, szerintük semmi.) Egyébként hasfájós volt, kicsit még most is az, de már fogzik is, most attól még rosszabb lett. Szóval igen, én arra gondolnék, hogy a tiédnek is fáj valamije, azért viseli rosszabbul a fáradtságot, mert több probléma összeadódik. Az enyém például késő délutánig meg se nyekken, mert séta közben el tud aludni, de utána már nem. Aztán egyre fáradtabb és a fájdalmak is akkor jönnek. 3hónapos
ma 11:30
 4/5 A kérdező kommentje:
3# hasonló nálam is. Ölben soha nem volt el, mellkasomra rakom mintha ölném. Megterhelő lelkileg, mert felőlem rajtam is aludhatna ha az segítene se hallani se akar róla :(
ma 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ismerem. Utoljára pont tegnap volt ilyen balhénk. Végül a kiságyban aludt el üvöltve. Utána bezzeg a következő etetés és büfi után még ott maradt rajtam csimpazkodva, szemlélődve. Nem sajtkukacoskodott, mint általában. Kérdeztem is tőle, miért nem lehet ezt fáradtan is? Szépen összebújva elalszik, mert olyan meg sose volt. Válaszolt is, de egy szót se értettem 🤣

ma 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!