Mikor lett jobb a helyzet? Mikor kezdett a babátok kevesebbet sírni ? A másfél éves fiam sokszor sir amikor le akarom tenni hogy aludjon délre, éjjel is megebred időnként és nehezen alszik vissza ( pl az éjjel 2tol 4ig próbáltam vissza altatni)
Figyelt kérdés
júl. 16. 13:15
A kérdező szavazást indított:
2 éves kor után már kevesebbet sírt
3 éves kor után már kevesebbet sírt
4 éves kor után már kevesebbet sírt
7 szavazat
1/3 anonim válasza:
A fiam 3 éves, a sírást felváltotta a hiszti és a sikítás. A falnak megyek tőle. Talán iskolában már nem fogja csinálni....
2/3 anonim válasza:
Az én lányom is 3, szerintem neki lételeme a szenvedés :D Amióta beszél, azóta már nem csak sír, hanem emellé mondja/nyögi/hisztizi/üvölti. Süt a nap, esik az eső, meleg van, hideg van, éhes, álmos, épp nem vele foglalkozunk, nem kapja meg azonnal, amit akar, mindig van valami. Babaként is sírós volt, tipikus többemberes. Amúgy imádom, de olyan nehéz néha vele az élet.
3/3 anonim válasza:
Kedves 2-es válaszoló, nagyon együttérzek, szintén :D
Azért remélem ez változni fog 😅
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!