Segítség, más hogy bírja a korán kelést?!
Sajnálom. A fiamnál szintén 6 hónapos kortól egészen kb 15-16 hónapos korig ugyanez volt. Ritkán (havi 2 alkalommal) már fél 4-kor ébren volt de általában fél 5 körül kelt ő is. Pedig nem raktuk ágyba korán este.
Természetesen nagyon rosszul viseltem, kimerítő huzamos ideig ilyen korán kelni, pláne ha ez idő alatt is többször kel a gyerek éjszaka.
Megoldást nem találtam. Próbáltam 1x altatni de nem volt jó. Ha 2x leraktam akkor délelőtt aludt kb 2 órát, délután fél-1 órát. Ha nem raktam le délelőtt, fél óra alvás után ordítva kelt és ha vissza is altattam, max fél óra múlva már fent volt. Végigszenvedte a délutánt de másnap ugyanúgy kelt korán. Viszont akkor kezdett reggel tovább aludni, mikor magától hagyott el egy alvást. Ezután 6 után kelt reggel. És ez így is maradt azóta is, 5 éves és sose kell ébreszteni. Van hogy fél 6-kor kel.
Egyszer emlékszem annyira ki voltam készülve úgy 1 éves kora körül, hogy mindenen sírtam. Hiába kelt volna a férjem is a gyerekhez, én is keltem vele. Egyszer elküldött anyámékhoz aludni, teljesen kicseréltek utána.
Ezután sokszor aludtam napközben is, főleg a gyerek délelőtti alvása alatt.
#9-es, te meg gondolom nem dolgoztál minden egyes nap. Ha heti 1 nap van tovább aludni már teljesen máshogy érzi magát az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!