Segítségre lenne szükségem 2,5 hetes kislánykám nem akar aludni, nagyon kétségbe vagyok esve?
Több mint egy hete nem alszik, tegnap is összesen egész nap aludt két órát, elvittük kocsival mert eddig úgy aludt mostmár az se segít, az akkor baj nem lenne ha nem alszik de sír, sokat és csak akkor van csendben ha kézben van, valamikor még úgy sem.. eszik rendesen van tejem és tápláló is, kapja az infacolt is hogy annyira ne fájjon a pocakja és már nem tudok mit kitalálni.
Van aki hasonló cipőben van vagy volt?
Erre nincs megoldás, majd kinövi?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha egész nap sír és csak két órát alszik összesen (?), elvinném orvoshoz.
Egyébként meg ötletem, hogy aludj vele egy ágyban, és hasfájás ellen próbáld ki, hogy pár hétig kerülöd a tejtermékeket.
Az a dolgod, ha kell egesz nap ringasd, fogjad a kezedben ha csak ugy alszik ! Ezert vagy gyeden!
Vagy te azt hitted berakod az agyba es csak enni kel fel ?
Aha, max a babak tizede ilyen.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha sétálunk a levegőn ott nagyon jól alszik amikor nincs rossz idő kint akkor mindig elviszem, cicin elalszik,de utána ugyanúgy felkel 20perc múlva.
Tudom, hogy ezért vagyok itthon ringatom, énekelek neki de van, hogy a kezemben is sír, természtesen nem gondoltam hogy egy gép ami eszik, alszik, kakil csak aggódok, hogy neki elég a napi 2óra alvás.
3as neked savanyú az élet! Paraszt vagy!
Hol írta, hogy a saját pihenése a baj? A gyerekért aggódik ember!
És éjszaka alszik?
Ha babakocsiban alszik akkor tedd abba, nem tud olyan rossz idő kenni hogy ne tudj vele kimenni, csak jól fel kell öltöztetni.
Az én lábyom is max 20-30 perceket aludt napközben, azt is többnyire kézben, 1,5-2hónaposan lett jobb, akkor már 45 percet is aludt egyben.
A hordozókendő nekem is bevált. A másik, hogy összebújva alszunk. Érzi a test melegét, és mikor csak picit ébredezik, mellre teszem, félálomban iszik egy kicsit és alszik tovább. Legalább pihenek én is.
A babakocsira vettetek esővédőt? Szuper találmány, erős szélben is érdemes használni. Minél hidegebb van kint, annál hamarabb elalszanak a babák, csak jól be kell takargatni! Nekem is van egy ronda nejlon esőkabátom, nincs olyan időjárás, hogy ne tudjunk kimenni sétálni!
Még időbe telik, de nem sokára lesz napirendje, amit ő maga alakít ki, ha hagyod. Onnantól egyszerűbb lesz az élet!
És nyugi: 9 hónapos kortól tudja magát akarattal ébren tartani, addig ha álmos, akkor alszik.
Éjszaka alszik, nyögdécsel ha 15percenkénk meg simogatom akkor alszim tovább, de és kétszer fent van enni, vagy velem vagy apával alszik összebújva.
Az esővédőt mindenképp beszerezzük, a kendőt is megpróbáljuk köszönöm! Bármit csak pihenjen egy kicsit a kislánykám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!