Segítségre lenne szükségem 2,5 hetes kislánykám nem akar aludni, nagyon kétségbe vagyok esve?
Figyelt kérdés
Több mint egy hete nem alszik, tegnap is összesen egész nap aludt két órát, elvittük kocsival mert eddig úgy aludt mostmár az se segít, az akkor baj nem lenne ha nem alszik de sír, sokat és csak akkor van csendben ha kézben van, valamikor még úgy sem.. eszik rendesen van tejem és tápláló is, kapja az infacolt is hogy annyira ne fájjon a pocakja és már nem tudok mit kitalálni.
Van aki hasonló cipőben van vagy volt?
Erre nincs megoldás, majd kinövi?
Válaszokat előre is köszönöm.
2017. szept. 13. 08:17
11/11 mi a fene válasza:
2,5 hete baba nagyon fiatal még ! Megviselte szülés,alig értetek még haza,szoptasd, bújjatok össze,simogasd, minden csak érezze, hogy vagy. Majd beáll a napirend, azt hittem sose lesz 3 hónapos, de nyugi meg fog oldódni. Jó tanácsokat adtak az előttem szólók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!