Segítség, más hogy bírja a korán kelést?!
Az én lányom is ilyen.
Mi is a kezdetek óta, 4:30 kor kelünk.
Amíg pici volt, 7-8-kor visszaaludt.
Most 18 hónapos. Továbbra is 4:30-kor kelünk.
10-12 között alszik, fél vagy másfél órát.
Hiába csinálok bármit, neki ilyen az alvókája.
Este 8-9 körül alszik el. Ha nincs szerencsénk, mint tegnap este, 11kor, igaz, akkor 5:30ig alszik, de ez ritka.
Sajna rám ütött én is rossz alvó vagyok! 😒
Kitartást!
"Neked nem kéne gyerek, ha gondot okoz felkelni korán"
Őszintén #1! Ki az aki nem fáradt és tapsikol a korai keléshez? Mutass olyan anyukát és körbenyalom.
Neked vagy nincs gyereked vagy hazudsz. Miért forgatod ki a kérdező szavait?
Esetleg beszéld meg az apjával, hogy mivel te kelsz hozzá többször éjjel, ô keljen fel vele és etesse meg reggel, te akkor alhatnál mondjuk hétig,
vagy amíg a férjed munkába nem indul. A férjed meg lefekhetne minden nap korábban, így a fixen fél ötkor kelés nem kellene hogy annyira megviselje, ha amúgy alhat egész éjszaka. Vannak akik eleve mindennap ekkor kelnek a munkába járáshoz.
11 hónaposan szerintem nem baj, ha többször alszik napközben.
A fiamból kiindulva tök mindegy, hogy mikor teszem vagy tettem le aludni, ugyanakkor ébredt éjjel is és reggel is.
Fél 4 körül felkelt, evett, viszont nekem visszaaludt kb 6ig.
Azt mondták, hogy könnyebb lesz,ha nagyobb lesz, csak elfelejtettek szólni, hogy amikor éjjelre lekerül a pelus, akkor 3-4 alkalommal fel fog ébredni pisilni :D
A férjed ha tud segíteni akkor az már fél siker.
Legalább az éjjeli felkelésekben, mert ha már azt a 2-3 alkalmat átalszod könnyebb lesz a korai ébredés.
Szia! Jól faraszd ki délután valami kinti programmal. Próbáld visszaaltatni hajnalban és ne adj neki enni.
Az enyém is ezt csinálja, de visszaaltatom nem veszem ki az agyabol, ez azért lassan megszokassa alakult, és így még alszik hatig, ami kibirhato. De még csak 60% os az én sikerratam is :)
Az én lányom 4 hónapos korától 7 hónapos koráig 6:00-kor kelt. Aztán 8 hónapos korától 10 hónapos koráig 5:30-kor kelt. 11 hónapos korától 15 hónapos koráig 4:30-kor. 16 hónapos korától 5:00-kor kel. Most lesz 2 és fél éves és ő maradt az 5:00-i kelésnél. Szerencsére nekünk nem kell hozzá ébrednünk már egy ideje, mert addig ő játszik.
A fiam, viszont a lányom ellentétje. Ő 4 hónapos korától 7 hónapos koráig 7:00-kor kelt. Aztán 8 hónapos korától 7:30-kor kel és most 11 hónapos.
A lányom 11 hónaposan 1× aludt 1 órát. A fiam most 11 hónapos és ő 2× alszik 2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!