Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ez mozgasfejlodes lehet?...

Ez mozgasfejlodes lehet? Hogyan segitsek vagy mit tehetek es mit nem?

Figyelt kérdés

Kislanyom 5 honapos, aktivan forog mar regota. De par napja ejszaka elkezdte, hogy oldalra fordul, aztan hasra, amitol felebred es sir, mert utal hason aludni. Hiaba probaltam a fejet letenni, hogy ugy is tud aludni, nem teszi le. Emiatt ejjel vagy 2 orat almaban forog es utana 2 orat kb ebren van. Az egyik kerdes, hogy ha oldalra gordul az egyik keze beszorul, megis alszik, mint marci hevesen, de kicsit lilul emiatt mozgatom, de mindig vissza megy arra. Tudom, kenyelmes lehet neki, de hagyjam, hogy a kezet elfekudje?

A masik, hogy ugye megebred... es hiaba altatom vissza, amint leteszem fordul is almaban es kezodik elorol. Mit tehetek erte, hogy ne ebredjen fel? Vagy van valami, amivel lehet osztonozni, hogy tegye le hason a fejet? Igazabol latom rajta, hogy aludna o.... de a boha eletnek nem teszi le.

Elso baba, koszi a valaszokat!

2019. jún. 26. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi épp így voltunk,kb ennyi idősen. Állandóan forgott álmában, sokszor úgy kelt, h teljesen atfordult a kiságy másik felére, erre nem szokott felkelni. Aztán mikor felfefezte, h a kiságyban is hsra tud fordulni nemcsak a szőnyegen,sokáig így ébredt sírva, addig pedig csendesen kelt. Ez 1-2 hónapig így ment, aztán megszokta és ha hasra is fordul, már nem kel, sokszor alszik tovább. 2x kel éjjel most. Akkor volt, h kb 6x is felkelt vagy minden órában. Na az húzós volt. Aztán rajottem, h fogzik. Szerintem osszfugg a fogzás sál. Legalábbis én ezzel nyugtattam magam. KB. 2-3hete visszaállt minden a régi kerékvágásba, amíg nem jön újabb fog. Én olyankor kivettem a kis ágyból és a cicimen viszaaludt hamar. De mondom, aztán később megszokta, h ha hasra fordul most, már alszik tovább. Neki nem lilult a kezecskeje, nem maradt alatta olyankor.
2019. jún. 26. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg annyi, h most 10 honapos. Nekem is az első.(ha ez megnyugtat😊)
2019. jún. 26. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Hat a keze nem. Inkabb kiveszem, akkor meg felkel a huncutja :D
2019. jún. 26. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Annyira lila lenne, h meg kell mozgatni? N
2019. jún. 26. 22:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Elegge latom, a masik kezehez kepest.
2019. jún. 27. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Értem, hát bizony, akkor én is biztos mozgatnam. Reméljük előbb vagy utóbb rajön, h vegye ki mag alól, h ne liluljon be, mert gondolom így akkor zsibbad is neki. Sajnos erre nincs tanácsom,mint ahogy írtam is, neki nem maradt alatta a keze.
2019. jún. 27. 10:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat igen. Koszonom a valaszod!
2019. jún. 28. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!