Normális, hogy a lányom az unokám helyett a kutyájával
alszik együtt?
Figyelt kérdés
Az unokám a gyerekszobában alszik és konkrétan ki van paterolva szegény a szülei ágyából.
Ellenben a kutyájuk velük hempereg.
Normálisak a mai szülők? Ez másnál is így van? Hihetetlen komolyan mondom. Nem hiszem el, hogy csak nekem van ezzel problémám. Vagy valóban én látom rosszul?
Van kutyánk, nem alszik az ágyban. Van gyerekünk is, ő sem alszik az àgyunkban, ban sajàt szobája és ágya. Most várom a 2. gyereket, őt sem tervezem magunk közé szoktatni. Mindenki a maga helyén aludjon.
2020. máj. 25. 07:54
13/22 anonim válasza:
Mi az hogy ki van paterolva? Kipaterolva az van, akinek eleve ott a helye, és elküldik onnan, de a gyereknek nem a szülői ágyban van a helye. Van saját ágya.
2020. máj. 25. 09:20
14/22 anonim válasza:
Itt sokkal több minden van a kérdés mögött, mint a leírt szavak. Nem ez az egyetlen nézetetérés és nincs tisztázva a két ember között, mit várnak el a másiktól.
Ugye?
2020. máj. 25. 10:52
15/22 anonim válasza:
A kutyat barmikor kikuldhetik mert egy kutya. Max ugat parat, kit izgat. Viszont gyereket hazas agyba szoktatni a hazaselet gyilkossaga. Unokatesom 15 (!!!!) eves korig nagybatyamek kozt aludt...ugy is nez ki a hazassaguk, 42 eves letukre mint ket zsortolodo oregember. Vajon miert? A lanyodek jol csinaljak. Te meg ne avatkozz az eletukbe semmi de semmi jogod hozza, te csak megkerdezhedd h mikor lathadd az unokat.
2020. máj. 25. 10:57
16/22 anonim válasza:
A kutya legalább nem ugat bele a gyereknevelésükbe, veled ellentétben. Tudod,én erre mindig azt mondom,mindenkinek meg van az esélye, hogy úgy nevelje a saját gyerekét ahogy akarja... neked is meg volt. Máséba meg ne okoskodj bele...
2020. máj. 25. 11:23
17/22 anonim válasza:
Nem normális szerintem se! Inkább a szőrös kutyát veszi maga mellé az ágyba, mint a gyerekét? Érdekes..! Előtte nyalta ki a hátsó fertáját a blöki, utána meg "kutyuli- butyuli adj egy puszit"! Blö...!Félreértés ne essen, imádom a kutyákat (nekem is van 4) de nem tutujgatnám az ágyban őket!
2020. máj. 25. 13:02
18/22 anonim válasza:
Ok 17. De attól meg, hogy valaki nem alszik a kutyájával nem következik belőle logikusan és minden kétséget kizáróan, hogy a gyerekével alszik. Így nem “inkább a kutyájával alszik”, mint a gyerekével, csak szimplán NEM alszik a gyerekével.
Egyébként en valóban inkább a kutyáimmal alszom, mert az együtt alvást a babával szimplán veszélyesnek tartom. En rossz alvó vagyok. Forgolodom, rugdalok, dobálom a takarót. Ha ez zavarja a kutyát, arrébb megy. A gyereket meg is ölhetem. Ő a legnagyobb biztonságban a teljesen üres kiságyában van takaró nélkül, hálózsákban. Ez így ennyi.
2020. máj. 25. 13:14
19/22 anonim válasza:
Persze, azzal alszik az anyuka akivel akar!Ő döntése! De én inkább a gyerekkel aludnék! Biztonság érzete lesz a babának is, és én bármikor észlelhetem ha esetleg belázasodna, vagy felriadna álmából.
2020. máj. 25. 13:53
20/22 anonim válasza:
Biztonságos körülmények között szerintem nincs baj az egyuttalvassal. Csak ennek mindenképp a szülő döntésének kell lenni nem a nagyienak 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!