Normális, hogy a lányom az unokám helyett a kutyájával alszik együtt?
Az unokám a gyerekszobában alszik és konkrétan ki van paterolva szegény a szülei ágyából.
Ellenben a kutyájuk velük hempereg.
Normálisak a mai szülők? Ez másnál is így van? Hihetetlen komolyan mondom. Nem hiszem el, hogy csak nekem van ezzel problémám. Vagy valóban én látom rosszul?
Mi az hogy ki van paterolva?
Részemről a kutyának se, de a gyereknek se a szülői ágyban a helye, igaz míg csecsemő volt sokszor aludt köztünk, és mai napig ha rosszat álmodik átjöhet, de ennyi privát szféra kell a szülőknek, hogy legyen egy hely ahol csak ketten vannak, ketten hálnak.
Hagyjad békén a lányodat, ha nekik így jó akkor így jó, foglalkozz a saját életeddel.
Én nem aludnek egyutt soha kutyával, mert az kint sétált a koszos utcán/kertben, semmi keresnivalója az ágyban.
Viszont a baba is csak akkor aludt velem, ha másképp nem tudott elaludni, mert ilyenkor tudtam én is aludni. De minél hamarabb elalszik a saját helyén, annál jobb.
De ez én vagyok, mindenki más.
De jót nevettem. A két kutyánk itt horkol az ágyunkban. A kisfiam meg a kiságyban. Miért kéne evidens módon a gyereknek a szülőkkel aludni? Ha a kutyák nem aludnának az ágyunkban attól még a kisfiunk ugyanúgy a saját szobájában aludna.
Most arról lehet vitatkozni, hogy minek alszik a kutya az ágyban, de igazából a sztori szempontjából lényegtelen. A kutya nem túrja ki a gyereket, mert a gyerek mindenképp a saját ágyában aludna.
Hogy miért alszik a kutya az ágyban? Hát azt nem tudom, így alakult, de ők 4 éve így alszanak, nem fogom őket kitiltani azért, hogy a kisfiam továbbra se aludjon velünk 🤷🏼♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!