Ilyenkor mar futhatok reggelente?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 vagyok, reggelente szeretnek futni. Mar eleg meleg van ahhoz szerintetek? Vagy meg nem tesz jot izuleteknek?2019. febr. 7. 16:09
1/3 anonim válasza:
40 éves vagyok, és egész télen futottam. Talán -10 fok alatt már nem mentem volna, de nem volt ennyi. Simán lehet ilyenkor is futni. Öltözni úgy kell hozzá, mintha 10-15 fokkal melegebb lenne, úgyis kimelegedsz.
Legjobb otthonról indulni, és otthonra érkezni, nem megállni út közben, mert viszont ha leállsz a futással és még mindig kint tartózkodsz a hidegben, és elmúlik a futás miatti kimelegedés, akkor könnyeb megfázni összeizzadt, nyirkos cuccban.
2/3 anonim válasza:
Az első jól mondja. Én -5 fokig járok futni, most egészen kellemes már a levegő :) (itt 2°C volt ma reggel)
3/3 anonim válasza:
#1 Mindent elmondott szerintem. Én a "csúcsaim" egy jó részét is 15 fok körül futom. Arra figyelj még ilyenkor, hogy a megfelelő bemelegítés és nyújtás még fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!