Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azt olvastam, h reggelente 2...

Azt olvastam, h reggelente 2 tojassargaja fogyasztasa napi 1-2kg fogyast eredmenyezhet. De azt nem írta, h nyersen v hőkezelve. Vki nem ismeri a modszert?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 13. 15:23
 1/6 anonim válasza:
100%
Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ez működik? :D
2016. ápr. 13. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
-ha csak ezt a 2 tojást eszed ,és semmi mást estig,akkor tuti,hogy gyors ütemben fogyni fogsz...
2016. ápr. 13. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem működik. Kicsit sem. Egyáltalán nem. Soha, semmilyen körülmények között.

Gondolod ha ilyen egyszerű lenne ledobni a kilókat, és megőrizni az alakunkat, akkor is ennyi elhízott ember lenne?

Önmagában egyik étel sem eredményez fogyást, tökmindegy milyen napszakban, hogyan fogyasztjuk. A tojás egészséges étel, jó fehérjeforrás, de nem fogyaszt.

Ez a "módszer" legalább olyan ökörség, mint az almaecet vedelés, vagy a gyömbéres-fahéjas borzalom ivása.

2016. ápr. 13. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van, aki ezt elhiszi?
2016. ápr. 13. 16:00
 5/6 Szintis Zoli ***** válasza:
100%

Működhet, ha szalmonellás a tojás. Amúgy nem.

Ne egyél nyers tojást!

2016. ápr. 13. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

A tojás rávesz napi 5-12 ezer kcal elégetésére pluszban? Ez hamis.

Én elég régen eszem tojássárgájákat (ha nem is reggel, mert akkor alszom), nyers, főtt és sült állapotban is, de havi 1 kilót sem fogytam tőle :D

De próbáld ki, ha akarod. Nyilván egetverően nagy butaság az egész.

2016. ápr. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!