Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez eredményezhet fogyást?

Ez eredményezhet fogyást?

Figyelt kérdés

Életmód váltás

Étrend:

Reggeli 7:30 pékáru(tudom hogy szénhidrát de suli előtt nincs időm lehetőségem másra)

Tízórai 10:45 fél alma vagy répa

Ebéd 14:00-15:00 ami van (lehetőleg van benne hús nem zsíros nem szénhidrát)

Uzsonna: 16:00-17:00 fél alma/répa

Vacsora:18:00 egy yoghurt

Víz naponta minimum 2liter

Sport:

heti öt tesi

Heti egyszer két óra röplabda (ezen a napon otthon már nincs időm edzeni/biciglizni)

Napi egy óra biciglizés(folyamatos)

Napi egy óra otthoni edzés

Hétvégente reggel fél óra futás

Fontos lenne hogy minél többen mondjatok véleményt előre is köszönöm

#fogyókúra #fogyás #Étrendváltás
2015. ápr. 10. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Bármit eredményezhet, ha mértékkel eszel és ugye edzel rendszerese, akkor esélyes a fogyás!

Én egészségre gyakorolt hatások miatt nem ajánlom senkinek azt, hogy reggelire pékárukat fogyasszon (de csak magamból kiindulva, én sem híznék ezek miatt)

Illetve a fél alma típusú töltelék étkezéseket (kis mennyiség, értelmetlen, az étkezések lehetnének kielégítőek, táplálóak ideális esetben, a kis étkezés az nassolás, amit persze lehet csinálni ha valaki úgy érzi)

zsírszegény 'random' ebédeket (zsír kell, hús kell, zöldségek kellenek, mást meg nem túl jó enni)

És a joghurtokat meg egyéb hulladék élelmiszeripari termékeket szintén nem szoktam ajánlani. Este sincs időd?

2015. ápr. 11. 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nincs lehetőséged mást reggelizni? Fél kiló zabpehely 300 forint, az egy hétre bőven elég reggelire és egészségesebb jóval mint a péksüti.
2015. ápr. 11. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!