Ez eredményezhet fogyást?
Életmód váltás
Étrend:
Reggeli 7:30 pékáru(tudom hogy szénhidrát de suli előtt nincs időm lehetőségem másra)
Tízórai 10:45 fél alma vagy répa
Ebéd 14:00-15:00 ami van (lehetőleg van benne hús nem zsíros nem szénhidrát)
Uzsonna: 16:00-17:00 fél alma/répa
Vacsora:18:00 egy yoghurt
Víz naponta minimum 2liter
Sport:
heti öt tesi
Heti egyszer két óra röplabda (ezen a napon otthon már nincs időm edzeni/biciglizni)
Napi egy óra biciglizés(folyamatos)
Napi egy óra otthoni edzés
Hétvégente reggel fél óra futás
Fontos lenne hogy minél többen mondjatok véleményt előre is köszönöm
Bármit eredményezhet, ha mértékkel eszel és ugye edzel rendszerese, akkor esélyes a fogyás!
Én egészségre gyakorolt hatások miatt nem ajánlom senkinek azt, hogy reggelire pékárukat fogyasszon (de csak magamból kiindulva, én sem híznék ezek miatt)
Illetve a fél alma típusú töltelék étkezéseket (kis mennyiség, értelmetlen, az étkezések lehetnének kielégítőek, táplálóak ideális esetben, a kis étkezés az nassolás, amit persze lehet csinálni ha valaki úgy érzi)
zsírszegény 'random' ebédeket (zsír kell, hús kell, zöldségek kellenek, mást meg nem túl jó enni)
És a joghurtokat meg egyéb hulladék élelmiszeripari termékeket szintén nem szoktam ajánlani. Este sincs időd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!