Le tudok fogyni egy hónap alatt? A többi lent
Kockahas gép? Hogy mik vannak a mai 15 éveseknek? Bocs, nem hallottam még ilyesmiről s nekem kicsit humoros.
Nos, az teljesen természetes, hogy mivel eszel a nap folyamán, nagyobb lesz a hasad és a testsúlyod... Ez teljesen OK. Ennyin nem kell fennakadni, ha amúgy nem vagy kövér, az evés miatti extra domborodástól sem leszel az, a puffadás már csúnyább. Ha van felesleged, az látszik reggel is. El tudom képzelni, hogy nem árt fogynod. A Candida diéta megadja az alaphangot, én élből nem eszem a felsoroltakat, jó, tejtermékből még keménysajt és vaj befigyel, de azok még jobbfélék. Persze a fogyáshoz ennél több kell.
Igazán nem kell sokat fogynod, kicsit (vagy nagyon, ha olyan fajta vagy, akinek az kell) odafigyelsz, hogy legyen kalóriadeficit, rendes ételeket eszel, mozogsz, mennie kell. Konkrétumokat nem tudok mondani, nem tudom, milyen az étrended. A candida és a fogyás miatt javaslom a szénhidrátcsökkentést, az sokaknak beválik és sokakra ráfér manapság.
Ad 1
a Candida gomba valszeg azert szaporodott el a szervezetedben mert daganatot, v cisztat bont el. Ha kolod, nagyobb baj lesz, mint most van. Ezek a candida olo gyogyszerek egyebkent is kikeszitik a majat. Ne mond h nem szolt senki.
Ad 2
Az nem baj ha dietazol, sot jo is de nem csak ket honapig kene, mert ha utana abbahagyod megint elhizol (nem mintha annyira el lennel hizva sztem a magassagodhoz kepest)
Ad 3
Hagyd el a voros husokat es a zsirban keszult kajakat.
Ad 4
Edzzel mint allat!
kolod ... kiolod, elpusztitod
bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!