Mennyi kg tudok fogyni 1 honap alatt? (most 70 kg vagyok es 162 cm ezert ez egy kicsit sok)
Attól függ hogy mióta csinálod.. ha most kezdted el akkor még számolhatsz a vízzel, amit ilyenkor első körben "leadsz" 1-2 kiló általában, de ez azért eléggé látványos tud lenni.. :) utána jön a neheze.. itt szokták a legtöbben feladni, mert nem csak, hogy szinte megáll a súlyod, de sajnos sokáig is stagnál, min 1 hónap kitartó edzés és ha ezen túl vagy, akkor megint beindul a fogyás! Amúgy a kardió edzést javaslom az izmosítás elég később Amikor már alakítgatni akarod magadat..
Az izom ügye nehezebb mint a zsír ezt vedd figyelembe Mikor mérsz centivel is mérd le magad.
így jobban látod az eredményt!
Vagy ha van helyed otthon ugrabugrálni akkor javaslom neked a Zumbát ez is egy fajta kardió edzés. Zenére megy ami eléggé élvezetessé tudja tenni az izzasztó perceket illetve nem kell hozzá elmenned otthonról hála a megosztóknak :)
Én ezt szoktam itthon:
http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54
Elég ebből is 30 perc, ha csak annyi időd van rá, de ha tudod még jobb, ha az egészet végig nyomod :)
Ha ez a videó nem nyerte el a tetszésedet még rengeteg közül válogathatsz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!