Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Szerintetek ha heti 1x kocogok...

Szerintetek ha heti 1x kocogok, és 2x aerobikozok fogyhatok?

Figyelt kérdés

165 cm vagyok,és 58 kiló. Szeretnék még párat leadni,és úgy gondoltam ez segíthet.

Az étkezésre is nagyon figyelek ( semmi cukor,nasi,kenyér stb)

Mit gondoltok?

Előre is köszi! :)

23/L

2015. ápr. 8. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen fogyhatsz. De én inkább kétszer futnék
2015. ápr. 8. 12:36
 2/6 anonim válasza:
Ha többet mozogsz le, mint amit megszel.
2015. ápr. 9. 14:49
 3/6 anonim válasza:
Amíg nem kezded el semmiképp...
2015. ápr. 12. 22:34
 4/6 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a súlycsökkentéshez elegendő a megfelelő étrend. Viszont ebben az esetben [szintén személyes tapasztalat] az izomból fogsz elsősorban fogyni. A testmozgás azért lényeges, hogy megmaradjon az izmod. Tehát fogyáshoz étrend kell, formás alkathoz testmozgás.
2015. ápr. 18. 22:48
 5/6 anonim válasza:
Nagy segítség szerintem a www.kaloriabazis.hu oldal ahol nyomonkövetheted a fogyást, a táplálkozás és az edzés figyelembe vételével.
2015. ápr. 23. 10:58
 6/6 gago77 ***** válasza:
A futas lehet, h nem fog tetszeni, mert faraszto. Viszont tempos gyaloglassal ugyanannyi kaloriat tudsz elegetni, en inkabb azt preferalnam, ha szep az ido es nem szennyezett a levego, ahol csinalod. Esetleg edzoterem, cross-trainer. Fogyni viszont nem biztos, hogy fogsz, hacsak nem csinalod gyakrabban.. Es erdemes figyelni az elelmiszerek (pl disznohus) rejtett zsirtartalmara is, valamint az etkezesek idopontjara (pl du 4-5 ora utan mar jobb, ha nem eszel).
2015. ápr. 29. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!