Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Ha hetente ennyit mozgok, az...

Ha hetente ennyit mozgok, az fogyáshoz és alakformálódáshoz fog vezetni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és kicsit pufi. Akik ismernek, azok nem ezt gondolják, de én em vagyok megelégedve magammal.Szóval ha hetente 3-szor futok, és kétszer veszek részt kardio eddzésen, plussz napi háromszor étkezek, és közötte ha megéhezek sokat iszom és gyümölcsöt eszem, akkor elérhetem a célom? (ami a fogyás és alakformálás)

2015. jan. 24. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen, ez így elég jónak hangzik, de én inkább azt mondanám, hogy egyél napi 5x, de keveset!:) a többi szerintem jó, legyen kitartásod hozzá!
2015. febr. 13. 15:27
 12/13 Artak válasza:

#11:

Minél gyakrabban eszik annál jobb. Csak az a fontos, hogy alaposan lemérje a napi adagot amit el kell fogyasztania mivel nassolgatva észrevétlenül is túlzásba lehet esni.

2015. febr. 13. 22:40
 13/13 anonim válasza:
a van zsír a hasadon, akkor ne felülésezz, mert csak nagyobb lesz, de nem fognak látszani a kockák. Ha fogyni akarsz, ne sok gyümölcsöt, hanem zöldséget egyél, mert a gyümölcsben sok a cukor.
2015. febr. 14. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!