Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Vegetáriánus vagyok, kb 10...

Vegetáriánus vagyok, kb 10 kiló feleslegtől kéne megszabadulnom, de nem sportolhatok. Alkalmazhatom a Norbi Update diétát?

Figyelt kérdés

Nem szabad megerőltető sportot végeznem, rosszak az ízületeim és egy gyerekkori szívbetegség miatt fokozottan vigyáznom is kell magamra, sajnos sok hasznos mozgásforma veszélyes nekem. Mindig minden tesi óra alól fel voltam mentve, de ennek az lett a következménye, hogy elég puhány, párnás karom, derekam, csípőm, fenekem és csípőm van.

Összességében véve nem vészes, de szeretném ha eltűnnének a bébihájaim.

Vegetáriánusként mennyire kezdhetek bele a szénhidrát csökkentett, Update diétába? Nagyon dominál benne a hús?

Valamiért egyszerűen nem vagyok képes rá, hogy hőst egyek, mindig is kihánytam minden húsételt, ezért nem is kívánom.

Lehet így is elkezdeni a Norbi Update diétát?

Ha nem, milyen más módszert kéne kipróbálnom?

2014. szept. 10. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért mert valaki vegetáriánus, attól még nem kell "fehérjehiánytól" tartania. Eleve ez a szó butaság. Ahogy az előző írta, olajos magvak, hüvelyesek, zöldségek is tartalmaznak elég fehérjét. És ha fogyaszt tejtermékeket és tojást, abban is van fehérje. Nem kell külön táplálékkiegészítőkkel pótolni.
2014. szept. 25. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!