Norbi - Kickbox 1 milyen intenzitású torna videó egy 20 kiló felesleggel rendelkezőnek?
Sima erősítést csinálj.
Kickboxot sokszor még a kickboxolók is rosszul csinálják, Norbi egy rendőr és egy jó marketinges (gazember), egyik sem köti a küzdősportokhoz túlzottan. Szívességet teszel magadnak, ha nem csinálsz értelmetlen edzést.
Erősítést amikor 20 kiló feletti felesleg van rajtam?
Biztos ez? Nem kötekedésből de eddig mindenki kardiót javasolt nekem, beleértve a személyi edzőt is.
Kontrolláltan csináld az edzést, nyilván azért hogy az ízületeidet kíméld.
Kardió, nem kardió - majdnem mindegy. Mindenki tudja hogy nem a mozgás fogyaszt, hanem a helyes étrend. Akkor meg inkább erősíts, hozd formába az izmaidat. Ezt biztonságosan is lehet végezni. Ugribugri mindig kockázatosabb, a kickbox aerobik pedig ugribugri :/
Így már értem!
Köszi a választ!
Utolsó!
Értem én és egyet is értek, hogy Norbinak köze nincs a küzdősporthoz. Viszont az egy kicsit durva kijelentés, hogy senki sem fogyott még le vele. A ducitréningjével anno 20 kilót fogytam, a Kiképzéssel pedig további 4-et, pedig 2 hete kezdtem csak. Lehet, hogy nem konyít a csávesz sok mindenhez, de mint minden mozgás, az ő mozgása is fogyaszt. (Akkor is ha nem a legjobb, sokan fogytak már le tőle.)
Én sokkal keményebben edzem mint valami ducitréning mellett nyomják..
Ha mozgás fogyasztana, akkor én meghalnék.
De szerencsére ez étkezés kérdése. Normálisan kell enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!