A Norbi Updatetől csak én leszek éhes?
Mert szénhidrát a csiga felnyomja a vércukorszinted beindul az inzulin termelés hiába Update a turó rudi meg rátesz még egy lapáttal. Nem azt érezted hogy szinte farkas éhség jön rád.? :) a szervezeted jelezte hogy ez egy semmit érő nulla kaj. Na nem az összes Update de ez a kettő együtt.
hús zöldség, kevés szénhidráttal pl rizs és heti 3x mozgással/edzéssel többre mész. Egyszer vettem Update kész kaját ebédre, véletlenül csak bedobtam a kosárba, amikor megettem fél óra és éhes voltam ez kb 5 éve volt :D
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem hogy éhes leszek tőle, de még meg is hajt :S:D
Az ízeket tekintve, eddig amiket ettem borzalmas, mintha tömény édesítőszert ennék/innék. Egyedül a szörppel vagyok kibékülve, bár annak is van furi utóíze, de legalább iható és telít :)
Dr. Schwarz kakaóscsigát vegyél az update boltban.
Lenmaglisztből készítik, én is csináltam már itthon. Mivel nagyon alacsony a ch tartalma (6g/100g), nem emeli meg a vércukrod, és nem is leszel éhes.
Én mindig úgy kajálok, hogy ne jussak el arra a szintre, hogy éhes legyek, mert előtte már eszek.
Kb reggel 7kor reggelizek, fél 10 felé megint eszek, dél körül ebédelek, fél 3 felé megint eszek, majd 6 körül is az edzés előtt egy kicsit, és 8 óra felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!