Hány kilót/hét lehet leadni a Norbi Update életmód menüvel? Részletek lent.
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni:
23 éves nő vagyok 176 cm magas és 75 kg.
10 kg fölösleg van jelenleg rajtam - ez sajnos az elmúlt 2 évben rakódott rám. Szeretnék ezen most változtatni és leadni. Most érzem magamban az erőt és az energiát, hogy sikerüljön.
Rendeltem a hétre Norbi update életmód menüt (a hét minden napjára, minden napszakra).
Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek hány kg minusszal számolhatok / hét ?
Egy hónap alatt kb. mennyi mehet le EGÉSZSÉGESEN JOJÓ nélkül az update módszerrel :) ?
( Csak ezt fogom enni, nincs bűnözés, nincsenek cukros italok, csak napi 3 liter sima víz/üres tea illetve heti 4-5 edzés . )
Hol lehetne megnézni hogy hány kalóriát tartalmaznak az ételek ? ( Csak ch illetve gl van feltüntetve. )
Köszönöm szépen előre is a válaszokat illetve az esetleges jó tanácsokat :) !
Üdv,
D.
Én már 5 éve élek az Update szerint és sose jojóztam, szóval ha betartod, akkor olvadni fognak rólad a kilók. Viszont az egyénfüggő, hogy ki mennyit fogy.
Figyelj arra, hogy a napi beviteled 150 ch legyen, a kalóriával meg ne foglalkozz.
Sportolsz is mellette vmit?
Igen sportolok. Igyekszem heti 4 x lejárni edzeni. Kardió / súlyzós vegyesen (az edzés eddig is megvolt, csak az étrendemen kellett változtatnom). :)
Már most érzem a változást így pár nap után ( és már most 1 kiló ment le ). Csak azt ettem eddig amit "Norbi küldött" reggeli, ebéd, uzsi, vacsi. :)
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!