Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi Update-tel fogyózók!...

Norbi Update-tel fogyózók! Szerintetek mennyit fogyhatnék? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, 170 cm, 71 kiló, 57 a cél.

A 14 kilós feleslegemet mennyi idő alatt tudnám leadni, ha csak Ultra Update és Update 1 kajákat eszem, és heti kb 2,5 órát tornázok (Rubint Réka-tornát)?

#életmód #Norbi Update #fogyás torna
2012. júl. 5. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan nem értek az Update kajákhoz, de heti 0,5 - 1kg fogyás az optimális/normális.

2012. júl. 5. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. én csináltam ezt a diétát és nekem nagyon jól bevált. én követtem teljesen az utasítást, tehát 11-12-ig ettem mindent.. utána 3-4-ig a 2-es kódú ételeket és estefelé pedig csak az 1-es.. én tornáztam 2 naponta 1 órát.. így ment le 2 hónap alatt 8 kg.. de én testesebb típus vagyok és nehezen mennek le a kg-k.. igyál sok zöld teát mellé, sok citromos vizet, sok zöldséget-gyümölcsöt.. segíti mindegyik az anyagcserét gyorsítani.. amúgy szerintem a 14 kg-t így ahogy csinálod 2-3 hónap alatt tudod leadni.. de függ tényleg attól hogy bűnözöl e, hogy milyen alkat vagy, hogy mennyire tudsz gyorsan fogyni, mennyit mozogsz még, stb.. amúgy én is hasonló diétát csinálok most is, csak épp eszek 2-es kódú ételt még délután 6-kor is, bár nekem éjfélig tart a napom csak utána megyek fürdeni stb.. de többet is mozgok, szóval bízom benne, hogy lemegy.. :) sok kitartás kívánok Neked! ha kell segítség pl én miket ettem, hogyan főztem meg stb.. akkor írj nyugodtan szivesen segítek.. :)
2012. júl. 5. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok!! Én is 20 éves lány vagyok. 156/75 kg sajnos. Nekem ez a 3. hét, hogy az update-et csinálom, és én is heti 3-4-szer tornázok 1 órát Norbi dvd-ire. Nekem is tudnál segíteni előző hozzászóló? Receptekben, tanácsokban?
2012. júl. 9. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!