Kb 2 hónapom maradt, hogy lefogyjak, nyilván tudom, hogy ennyi idő alatt nem lehet csodát művelni, de kb 10-15 kg szeretnék leadni! Norbi diétát kezdtem el, és heti 7 napot edzem Réka dvd-re. Lehetséges lenne ennyit leadni?
2 hónap alatt egészségesen 6-8 kg-ot lehet leadni.
Heti 7 nap edzéssel kimerülsz, nem fogysz. A szervezetednek pihennie is kell időnként!
Mi lesz két hónap múlva, hogy addigra aztán feltétlenül mindenképpen le kell fogyni?
Egyébként lehet,hogy lehetséges ennyit fogyni, de nem ajánlott. Azt mondják, heti 0,5-1 kg-ot lehet egészségesen, számottevő izomvesztés nélkül fogyni. Ez azt jelenti, hogy 4-8 kg-ot tudsz két hónap alatt úgy leadni, hogy nem leszel löttyedt, és egyéb káros mellékhatása sem lesz. Norbi meg Réka dolgait nem ismerem, de ezeknek a bulvárhősöknek én már azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Nekem ez segített sokat:
sargakapszula.hu
A fogyásnál fontos a türelem, a hónapok, évek alatt összegyűjtött zsírt nem lehet napok, hetek alatt eltűntetni.
"és heti 7 napot edzem Réka dvd-re"
Csak "csínján polírozd a bohócot", mert tönkre megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!