30 perc alatt 3,5 kilóméter futás milyen teljesítmény egy kezdőtől? Ma futottam, eddig csak otthon tornáztam Norbi kickboxra, kiképzésre és Rubint Réka dvdre.
Figyelt kérdés
Gondoltam újítok és kipróbálom, a futást hogy bírom.
Nagyon gyér ez a teljesítmény? Ti hol kezdtétek és hova fejlődtetek? Mennyi idő alatt?
Futás után itthon még 20 percet tornáztam.
2013. aug. 2. 22:15
1/4 anonim válasza:
Még sosem mértem, hogy mennyit tudok 30 perc alatt futni, de azt tudom, hogy nálunk suliban 2 km-t 10 perc alatt le kell futni, 2-3 ember van az osztályból, aki nem futja le ennyi idő alatt. Persze ezt a tempót 3,5 kilométeren nem igazán lehet tartani, de így első ránézésre azért picit kevésnek tűnik, kezdésnek viszont jó! Csak így tovább! :)
2/4 anonim válasza:
A 7 km/h sebesség csak kocogás, nem futás. Bőven van még hová fejlődnöd. De szép, hogy a 3 percet kibírtad, csak így tovább!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
Igen, tudom, hogy van még mit fejlődni. Bírtam volna még csak elkezdett szúrni a hasam/oldalam. És a 17.percnél megállítottak (a pályán a gondnok) és utána nem tudtam visszazökkenni a tempómba rendesen.
2013. aug. 3. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!