Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Szeretnék hizni de hogyan?

Szemikee Baba kérdése:

Szeretnék hizni de hogyan?

Figyelt kérdés

vega vagyok és zöldséget , tésztát és gyümölcsöt eszek

sárgarépa,tök,hagyma,krumpli,alma,meggy,barack és szilva mást nem , hogy birnák hizni mit tegyek? lécci segítsetek 44kg vagyok

2014. júl. 16. 20:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok 157cm és igen állatvédő
2014. júl. 18. 23:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor egyél tojást és tejet(de csak házit). A tojás tele van fehérjével, abból izom épül. A tej nagy része zsír.(a sima tej, ami nincs fölözve, annak a zsírtartalma kb 6%) A házi tojás és tej termelés során nem kínozzák az állatokat. Sőtt a tehén igényli is a fejést.

Nem ártana több féle ételt bevonnod a táplálkozásodba. Ha csak ezt eszed amit itt leírtál annak nem lessz jó vége. Egyél szóját, az összetételben hasonlít a húsra. Különféle csonthéjasokat, bió, mogyoró...stb. Ezek is tele vannak zsírral. És a zöldség, gyümölcsből is ehetnél több félét.

Mikor döntötted el hogy vega leszel?? És minek a hatására?? Hol laksz?? Elég csak hogy falu vagy város ha nem szeretnéd pontosan megadni. A sporttal hogy állsz??

Nen akarlak mindenképpen rábeszélni, de a házilag előállított hús nem olyan rossz az állatnak mint az ipari. Humánus körülmények közt van tartva, és levágva. Régebben mi tartottunk állatokat, disznó, csirke. Meg lehet oldani normálos keretek özött, nem kell szenvedniük. De ha teljesen elzárkózol a húsfogyasztástól akkor csak felejtsd el az utolsó bekezdést :)

2014. júl. 19. 07:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát kb. 1 hónapja és hát nem tudom végig nézni azt amit az állatokkal csinálnak , falun lakom Doroszlón :)
2014. júl. 19. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor csak azt tudom ajánlani, hogy menj el egy dietetikushoz, hogy összeállítsatok egy normális étrendet. Az egyoldalú étkezés nagyon káros. Legalább olvass utánna.
2014. júl. 19. 18:12
 15/19 A kérdező kommentje:
oké meg latom
2014. júl. 19. 19:21
 16/19 anonim válasza:
én is ennyi idős vagyok és örülnék ha 44 kg lennék... én sem vagyok olyan sok (átlag) de minden kb a combomon van és elég gázul érzem agam ha nem hosszúnadrágban vagyok... de sok sikert azért és csak úgy, ahogy az előzők is írták :D
2014. júl. 28. 18:21
 17/19 anonim válasza:
Nem vagyok hízékony típus. Egyáltalán... De abban az időben, amikor este bevágtam egy fél zacskó szotyit, lett némi zsírpárnám, amikor abbahagytam, el is tűnt. A disznónknak, tyúkoknak, libáknak nem véletlen adnak kukoricát, mert rettentően hízlal. Ha nekiállsz pattogatott/főtt kukoricát napi rendszerességgel enni, és nassolsz hozzá még némi mandulát, diót, szotyit, mogyorót, akármilyen olajos magvat, akkor biztos vagyok benne, hogy felszökik néhány kiló. Az már más kérdés, hogy mennyire terheli le a szervezeted. Ha vannak káros hatásai a fölösleges zsíron kívül, azt már más mondja meg.
2014. júl. 29. 21:20
 18/19 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen az alkatod akkor nem tehetsz semmit!
2014. aug. 3. 21:09
 19/19 anonim válasza:

Én ovo-lakto vega vagyok,azaz eszek tojást és tejtermékeket,hidd el nem baj ha te is eszel.

Én egy éve vagyok vega 63 kiló vagyok 176 centi.lehet azért vagyok nehezebb mert gyúrok és az izom teszi ki.15/F

2014. aug. 5. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!