Szeretnék hizni de hogyan?
vega vagyok és zöldséget , tésztát és gyümölcsöt eszek
sárgarépa,tök,hagyma,krumpli,alma,meggy,barack és szilva mást nem , hogy birnák hizni mit tegyek? lécci segítsetek 44kg vagyok
Akkor egyél tojást és tejet(de csak házit). A tojás tele van fehérjével, abból izom épül. A tej nagy része zsír.(a sima tej, ami nincs fölözve, annak a zsírtartalma kb 6%) A házi tojás és tej termelés során nem kínozzák az állatokat. Sőtt a tehén igényli is a fejést.
Nem ártana több féle ételt bevonnod a táplálkozásodba. Ha csak ezt eszed amit itt leírtál annak nem lessz jó vége. Egyél szóját, az összetételben hasonlít a húsra. Különféle csonthéjasokat, bió, mogyoró...stb. Ezek is tele vannak zsírral. És a zöldség, gyümölcsből is ehetnél több félét.
Mikor döntötted el hogy vega leszel?? És minek a hatására?? Hol laksz?? Elég csak hogy falu vagy város ha nem szeretnéd pontosan megadni. A sporttal hogy állsz??
Nen akarlak mindenképpen rábeszélni, de a házilag előállított hús nem olyan rossz az állatnak mint az ipari. Humánus körülmények közt van tartva, és levágva. Régebben mi tartottunk állatokat, disznó, csirke. Meg lehet oldani normálos keretek özött, nem kell szenvedniük. De ha teljesen elzárkózol a húsfogyasztástól akkor csak felejtsd el az utolsó bekezdést :)
Én ovo-lakto vega vagyok,azaz eszek tojást és tejtermékeket,hidd el nem baj ha te is eszel.
Én egy éve vagyok vega 63 kiló vagyok 176 centi.lehet azért vagyok nehezebb mert gyúrok és az izom teszi ki.15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!